//
esteu llegint...

Economia i treball

Informació laboral d’interés: contractació de personal de l’Escola Taller

Donada la vocació de servei públic que té també ofereix aquesta pàgina us informem que l’Ajuntament d’Algemesí ha procedit a publicar les bases que regulen la selecció de personal de l’«Escola Taller. Museu Valencià de la Festa II». El termini de presentació d’instàncies és del dia 7 al 11 de novembre (ambdós inclosos) en el registre de l’Ajuntament. Podeu accedir directament a tota la informació des d’aquest enllaç.

Segons la relació de llocs de treball, que es pot trobar en el web de l’Ajuntament, el personal buscat és:

  • Director. Duració del contracte de 24 mesos a jornada completa. Requisit mínim: titulació universitària de grau mitjà.
  • Professor de compensatòria i teoria. Duració del contracte de 24 mesos a jornada completa. Requisit mínim: arquitecte tècnic amb CAP (o 300 hores de formació metodològica).
  • Monitor de jardineria. Duració del contracte de 24 mesos a jornada completa. Requisit mínim: Graduat Escolar o Oficial de Primera.
  • Monitor de fusteria. Duració del contracte de 24 mesos a jornada completa. Requisit mínim: Graduat Escolar o Oficial de Primera.
  • Monitor de manteniment d’interior d’edificis. Duració del contracte de 24 mesos a jornada completa. Requisit mínim: Graduat Escolar o Oficial de Primera.
  • Monitor de pintura. Duració del contracte de 24 mesos a jornada completa. Requisit mínim: Graduat Escolar o Oficial de Primera.
  • Monitor de particions i acabats d’interior. Duració del contracte de 24 mesos a jornada completa. Requisit mínim: Graduat Escolar o Oficial de Primera.
  • Auxiliar administratiu. Duració del contracte de 24 mesos a jornada completa. Requisit mínim: FP I/Cicle grau mitjà en l’especialitat, o Graduat Escolar amb almenys 12 mesos d’experiència.

Per a la selecció dels alumnes s’està a l’espera d’últimes indicacions del SERVEF per publicar les bases corresponents. No obstant cal tenir en compte que seran candidats per a la selecció aquells que seran citats pel SERVEF. Per tant cal estar inscrit com a desocupat en el SERVEF i sol·licitar el servei de formació en escola taller i en alguna/es de les especialitats que tenim aprovades: jardineria, pintura, particions i acabats interiors, manteniment d’interior d’edificis i fusteria.

És un projecte important per Algemesí, i des d’ací felicitem a l’Ajuntament per haver dut a terme aquesta iniciativa i agraïm a les administracions implicades el que l’hagen subvencionat.

Per a més informació consulteu la pàgina web de l’Ajuntament.