//
esteu llegint...

Economia i treball

Abandonem el ple en solidaritat amb els treballadors i per la poca sensibilitat de l’equip de govern

Més Algemesí considera que el dia 29 no era un dia adequat per fer un plenari i actuar  com si res no passes. És per això que els dos regidors de Més Algemesí han assistit al plenari per tal recordar a l’equip de govern la insensibilitat mostrada. En el primer punt a debat de l’ordre de dia el seu portaveu ha llegit un comunicat en el que ha indicat que, malgrat tenir moltes coses a dir en eixe punt i en la resta, el seu grup considerava que eixe dia, tal i com li ho va manifestar tota l’oposició al Sr Alcalde, no era un dia per debatre res, sinó que era un dia per a ser sensible a la veu dels més de cinc milions d’aturats, per a ser sensible a la veu de tots els treballadors i treballadores que han fet vaga i també a la d’aquells que, volent-hi fer-la, no l’han feta per por.

És per això que en solidaritat amb tots aquells que protesten contra eixa reforma salvatge els dos regidors s’han alçat i, junt amb la resta de membres del partit present entre el públic, han abandonat la sala per sumar-se a la concentració que s’estava celebrant a la porta de l’Ajuntament.

Més Algemesí i els seus regidors han volgut d’aquesta forma recordar-los que la institució municipal, amb independència del que cadascú puga pensar, no pot deixar d’escoltar la veu de gran part de la ciutadania fent com si res no passés. De fet, per tal de manifestar l’excepcionalitat d’eixe dia i la importància del que es reivindica, tant Més Algemesí com la resta de l’oposició, havíem sol·licitat que en l’ordre del dia no s’inclogués cap de les mocions presentades. Com és evident, els dos regidors de Més Algemesí no han signat l’acta d’assistència al plenari ni a la junta de portaveus per tal que no es puguen fer efectives les indemnitzacions per assistència. A tot això, cal afegir que per a visualitzar encara més la nostra sensibilitat envers la protesta les pàgines web de Més Algemesí han estat des de les 00 hores del dia 29 fins les 24 hores, en negre, estaven “apagades”.