//
esteu llegint...

Actes

El catàleg a debat

Com potser ja sabreu, l’Ajuntament d’Algemesí va iniciar la catalogació de béns i espais protegits de la nostra ciutat, procés que es troba actualment (i fins al 16 de juny) en la seua fase d’exposició pública. En la catalogació

s’inclouen diferents apartats on s’agrupen els béns i els espais protegits segons el seu interés: béns d’interés cultural, béns de rellevància local, elements d’interés arqueològic, elements d’interès etnològic i elements d’interés arquitectònic.

Molts dels elements en procés de catalogació, especialment com a elements d’interés arquitectònic, són immobles de particulars. I davant la notificació de l’ajuntament enviada, són molts els propietaris que tenen dubtes i recels del que suposa tindre una casa catalogada.

“Per què em cataloguen ma casa? Què implica això? Tinc algun benefici?”

Amb la voluntat de resoldre tots els dubtes dels ciutadans i de fer una reflexió col·lectiva sobre la catalogació, Més Algemesí ha organitzat la xarrada-col·loqui “el catàleg a debat” que tindrà lloc demà dilluns, 21 de maig, a les 19:30 en el Saló d’Actes del Casino, i en la qual intervindran:

  • Ricardo Ferragud, afectat d’immoble catalogat
  • Juan Trull, advocat
  • Juan Vte. Maravilla, arquitecte