//
esteu llegint...

Actes

El dimarts “L’esport a debat: és just pujar les taxes del poliesportiu?”

Les noves taxes per fer esport en el poliesportiu municipal d’Algemesí, que encareixen considerablement el lloguer de pistes, es van acabar aprovant en el plenari de gener per part de l’equip de govern. Però aquestes últimes setmanes les persones que utilitzen el poliesportiu s’han trobat ja amb l’entrada en vigor de les noves taxes i de l’existència de la figura de l’abonat, amb el què la preocupació ciutadana per aquest fet ha augmentat notablement.

Sou molts els qui ens heu preguntat, tant personalment com mitjançant aquesta pàgina i les xarxes socials, per la qüestió. Principalment ens heu preguntat sobre com aturar aquest seriós encariment i ens heu explicat la desincentivació de la pràctica de l’esport que això està suposant. Més Algemesí es va oposar en el seu dia a aquesta pujada en el plenari de l’ajuntament, explicant clarament tots els inconvenients de la mesura i denunciant-ho en premsa. Des d’un punt de vista dels temps del debat polític parlamentari, la nova normativa ja ha passat per plenari i poc es pot fer si l’equip de govern no reconsidera la seua postura. Però precisament eixa possibilitat obri el camí del debat i la reivindicació ciutadana.

Amb la finalitat d’exposar fets i dades sobre la política esportiva  local i comarcal i de debatre al voltant de les diverses possibilitats i models de gestió d’un poliesportiu, Més Algemesí ha organitzat per als dimarts 19 a les 19:30h una assemblea participativa dedicada a les noves taxes esportives del poliesportiu i del nou reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals. Tindrà lloc en el saló d’actes del Casino i vos animem a tots els ciutadans, i en especial a aquells qui sou usuaris de les instal·lacions esportives, a exposar la vostra opinió i les vostres inquietuds.

Més Algemesí posa les seues eines com a grup municipal a disposició de la ciutadania. Davant des les nombroses queixes individuals rebudes i de la demanda de molts algemesinencs, posem a l’abast d’aquell grup de persones interessades els nostres mecanismes. Ara és l’hora de la mobilització d’usuaris i ciutadans, a nosaltres ens toca escoltar allò que penseu i canalitzar la vostra reivindicació perquè l’equip de govern reconsidere la seua postura.

PS: a continuació podeu visualitzar un parell d’extractes dels debats en els plenaris de desembre de 2011 i gener de 2012 que van acabar aprovant, amb els únics vots a favor de l’equip de govern, la pujada de taxes per fer esport en el poliesportiu municipal.