//
esteu llegint...

Actes

Hui dilluns, assemblea oberta i participativa de febrer

Hui dilluns 25 tindrà lloc l’assemblea oberta i participativa de febrer de Més Algemesí. Serà com sempre en el Saló d’Actes del Casino d’Algemesí, de 19:30h a 21h.

En aquestes assemblees, on pot participar qualsevol persona que ho desitge, entre tots analitzem els plenaris anteriors i l’actualitat política del poble, guiem el posicionament de Més Algemesí en el següent plenari i proposem idees que milloren el nostre poble. D’aquesta manera, qualsevol ciutadà pot fer servir el nostre grup municipal per resoldre dubtes o per trobar solució amb un problema en l’administració, aplicant d’una manera directa la sobirania del ciutadà i apostant per un model de partit com a eina i no com a fi.

Més Algemesí creu que el protagonista de l’acció política ha de ser el ciutadà. Per això apostem decididament per utilitzar mecanismes de participació ciutadana en la nostra presa de decisions i en les nostres propostes polítiques.

Amb aquesta finalitat, organitzem una assemblea participativa, oberta a tot el poble, abans dels plenaris de l’Ajuntament d’Algemesí. Per entre tots debatre i decidir cap on hem de dirigir el nostre treball en l’Ajuntament.

T’esperem, tu ets el protagonista de la política algemesinenca.

 


Mostra Assemblea Oberta i Participativa en un mapa més gran