//
esteu llegint...

Més Algemesí

En estiu, també a la teua disposició

Durant aquest estiu podeu contactar amb nosaltres a través d’internet. Ací tens la nostra pàgina web, la de Josep, facebook i twitter. Si vols contactar amb nosaltres utilitza aquests mitjans, perquè fins el mes d’octubre no reprendrem l’horari setmanal d’atenció al ciutadà al nostre despatx de l’Ajuntament. En juliol tampoc convocarem assemblea participativa. Anem a continuar treballant per tu, però a un altre ritme. Sàpigues que no parem, que vas a continuar tenint notícies nostres, continuarem publicant comunicats avisos…

Ah! A tots els que he vingut pel nostre despatx, per les assemblees, pels actes o els que he participat en les nostres pàgines: moltes gràcies per confiar en nosaltres. Als que vinguéreu l’altre dia a l’acte de l’aigua d’Alzira gràcies també pel vostres suport.

Insistim, si voleu fer-nos arribar qualsevol comentari, suggeriment, queixa… utilitzeu les noves tecnologies, eixes sempre estan obertes. No dubteu que us contestarem el més aviat possible.

Per últim no volem deixar d’aprofitar l’ocasió per desitjar-vos que passeu un molt bon estiu. Sabem que són temps difícils, però no podem perdre l’esperança. En l’estiu tot lo mon viu, diu el refrany.

Ens veiem en l’assemblea participativa de setembre.

BON ESTIU