//
esteu llegint...

Economia i treball

Els pressupostos a un clic. La teua opinió a un clic

Tens a la teua disposició la proposta de pressupostos municipals d’Algemesí per a 2014. Com molt bé tu sabràs, nosaltres estem per uns pressupostos participatius, per uns pressupostos en els quals participes tu. Per desgràcia, l’equip de govern no.

Però no passa res, el que no facen ells ho farem nosaltres. Ves a l’apartat “Documents econòmics de l’ajuntament” de mesalgemesi.com  (ací teniu l’enllaç). En ell trobaràs que els cinc primers documents són relatius als pressupostos de 2014. Ahí podràs consultar la normativa que s’ha seguir per elaborar-los, les principals inversions, el nivell de deute amb els bancs o la proposta d’ingressos. Però sobretot trobaràs la proposta de despeses (enllaç directe ací). Ahí tens explicat, fil per randa, en què està previst que a l’any que ve ens gastem els diners. D’entrada ja et podem dir que nosaltres anem a presentar esmenes relatives a reduir les despeses en personal alliberat, en atencions protocol·làries (dinarots, regals…) o en comunicació, per exemple. També volem fer servir els 458.000 d’inversions per a la construcció del Mercat a altres necessitats.

Però abans de presentar les nostres esmenes, que volem que siguen les teues, et volem escoltar.

  • Estàs d’acord en invertir eixos 458.00€ en la construcció del Mercat? Eixos, i el milió que vindrà després, clar!
  • Prefereixes destinar-los a altres inversions? En concret eixos s’han de destinar a inversions, no a altres aspecte.
  • Quines inversions prioritzes tu? Nosaltres tenim propostes, però volem escoltar les teues abans de decidir.
  • A més d’inversions, quines partides augmentaries i quines disminuiries?
  • Vols saber alguna cosa en concret sobre les partides?

Sàpigues que estem a la teua disposició. El dimarts que ved e 5:30 a 6:30 de la vesprada t’esperem al despatx de l’Ajuntament per a que ens ho contes. O encara millor. Escriu-nos un correu a informacio@mesalgemesi.com i conta’ns-ho.

Sabem que hi ha poc de temps. El plenari és el dijous, però volem escoltar-te perquè fem política per tu. Fes un clic pel teu poble.