//
esteu llegint...

Actes

L’acte sobre el deute municipal d’Algemesí per la TDT

HUI DIMARTS 18 A LES 21 HORES PRIMERA EMISSIÓ. MÉS ALGEMESÍ DONARÀ TAMBÉ A CONÉIXER LA SEUA NOVA IMATGE A TRAVÉS DE LA TELEVISIÓ COMARCAL.

Com ja us informàrem, MÉS ALGEMESÍ ha renovat la seua imatge de manera radical. Amb la nova imatge corporativa tindrem més fàcil fer arribar a la ciutadania el nostre missatge i les nostres inquietuds. Però donar a conéixer una imatge corporativa significa difondre-la a través de tots els mitjans.
A través de la nostra pàgina web, les pàgines de facebook o twitter pròpies és fàcil i barat fer-ho, però no tothom visita les nostres pàgines i per això, si els ciutadans no van a elles, nosaltres anirem als ciutadans. Així doncs, hem llençat una forta campanya de difusió de la nova imatge a través de mitjans escrits, a través d’internet i, com a novetat comarcal, a través de la TDT.
L’espai que tenim reservat, com tots els partits, en el Butlletí d’Informació Municipal de febrer l’hem dedicat a donar a conéixer als ciutadans i ciutadanes d’Algemesí la nostra nova imatge. També hem contractat un espai publicitari en el diari local gratuït “La veu d’Algemesí”. El mateix hem fet amb dues pàgines d’informació local que tenen espais publicitaris de difusió, algemesiweb.es i algemesi.info. I per tal de poder arribar a un sector de públic que habitualment no consumeix aquests mitjans de comunicació, hem contractat també una campanya publicitària de difusió de la imatge en la TDT comarcal. En concret, durant dos mesos RIBERA TELEVISIÓ passarà un espot publicitari nostre de 30 segons huit vegades al dia, a més de 4 passes en els pròxims 15 dies d’un espot més llarg de tres minuts. L’espot de 30 segons també es passarà durant 2 mesos en el canal comarcal SUCRO TV.
Però no sols es tracta de difondre una nova imatge, sinó de difondre també els valors polítics de transparència i participació que defensem. I per això hem anat més enllà de la típica campanya publicitària. A través de la Babel Producciones SL hem contractat l’emissió íntegra de la part central de l’acte explicatiu sobre el deute municipal que férem el passat dia 10. En quatre ocasions i a diferents franges horàries els telespectadors d’Algemesí i de la comarca podran veure tant la presentació de la nova imatge de MÉS ALGEMESÍ com tota l’explicació que sobre la mala gestió del deute ha desenvolupat el PP d’Algemesí. Durant 36 minuts podran assabentar-se sobre quina és la filosofia de MÉS ALGEMESÍ i com ens han perjudicat a tots les nefastes decisions econòmiques dels populars d’Algemesí.
Demà dimarts dia 18, a les 21 hores, el divendres 21 a les 13:15 hores,, el dimecres 26 a les 16 hores o el diumenge 2 de març a les 21 hores els ciutadans d’Algemesí i de la comarca tindran ocasió de conéixer de primera mà la realitat del deute municipal d’Algemesí, explicat de manera clara i senzilla i amb dades objectives extretes de la informació oficial municipal. Perquè el ciutadà té dret a que li conten la veritat, perquè té dret a MÉS TRANSPARÈNCIA FINANCERA.