//
esteu llegint...

Cultura i festes

MÉS ALGEMESÍ ENCETA LES ASSEMBLES DE BARRI AMB L’ASSEMBLEA DE DEMÀ AL “PLA”

 

ENS REUNIREM ABANS D’ELECCIONS AMB TOTS ELS BARRIS PER INCORPORAR AL NOSTRE PROGRAMA ELS SEUS PROBLEMES I PROPOSTES

MÉS ALGEMÉSI es caracteritza per fer una política de proximitat i per voler ser la veu dels ciutadans a l’ajuntament. Fins ara tots els mesos hem fet assemblees participatives, però han estat a nivell de localitat. A partir de demà encetem el que són les assembles de barri, amb la intenció d’apropar cada vegada més ciutadania i política.

És per això que demà dimecres 7 de maig, MÉS ALGEMESÍ ha convocat una assemblea de barri per als veïns del Pla, i hem repartit octavetes i hem penjat cartells per fer sabedors als veïns d’aquesta reunió que tindrà lloc a les 19.30 hores a la plaça del Pla. Volem que ens conten el problemes del barri i que ens plantegen, i plantejar-los, les possibles solucions per tal que puguem incorporar-ho al nostre propi programa electoral de cara a les eleccions de 2015.

Però no sols volem conéixer, sinó que pretenem també que així es cree una consciència de barri que fomente l’auto-organització dels veïns per a que puguen coordinar-se a l’hora de tractar els seus problemes i exigir solucions a l’Ajuntament i als partits. Per a facilitar eixa tasca, oferirem una llista de correu electrònic específica relativa al barri, de manera que els que s’apunten tindran accés a aquella informació concreta i especifica sobre el seu barri que es genere a l’ajuntament.

Aquesta nova iniciativa sorgeix a partir de les conclusions que obtinguérem de la nostra assemblea anual realitzada en març. A banda de consolidar els nostres pilars fonamentals que són la transparència i la participació ciutadana, proposàrem també incorporar la proximitat al ciutadà com a eina per a reforçar la idea que som capaços de fer una política diferent a la dels partits tradicionals.

Comencem doncs una nova singladura tractant els temes que afecten a aquesta zona perquè ha estat una de les zones sobre les quals ens han arribat més queixes i comentaris, però el propòsit de MÉS ALGEMESÍ és el de reunir-nos al menys una vegada amb cada barri o zona d’Algemesí abans de els properes eleccions de 2015 per tal que les necessitats de tots els barris d’Algemesí puguen trobar el seu lloc al programa electoral de MÉS ALGEMESÍ. Més Algemesí implica barris més actius i dinàmics. Una nova forma de fer política que no separe polítics de ciutadans és possible.