//
esteu llegint...

Cultura i festes

M+S ALGEMESÍ ET NECESSITA. ENS VEGEM A LES 18 H PER PUJAR AL PLENARI

Estimats amics i amigues de M+S ALGEMESÍ.

La majoria de vosaltres sereu coneixedors de les greus acusacions que, sense fonament, ha llençat dissortadament el Sr Alcalde contra nosaltres, contra els companys d’EUPV i fins i tot, incomprensiblement, contra associacions culturals que sols treballen per difondre el nom d’Algemesí i la cultura, tal i com són la Casa Cantonera i la Nova Muixeranga.

En tres ocasions de manera implícita o explícita -en una entrevista al Mundo, en altra al Levante i en el plenari- ens ha acusat de ser els que hem portat i fins i tot finançat als activistes antitaurins que vingueren la setmana passada. Major destrellat no és possible.

Com molts sabreu M+S ALGEMESÍ ja condemnà l’ambient de violència verbal que s’havia cridat, considerà improcedent la protesta, demanà que no es repetira i condemnà tot acte de provocació i violència vinguera de qui vinguera. Malgrat tot el Sr Alcalde, en la seua estratègia electoral i la seua visió simple i deformada de la realitat, continua tancant el nom de M+S ALGEMESÍ i dels altres col·lectius.

Com que aquestes associacions han decidir fer acte de presència en el plenari extraordinari que se celebrarà demà dilluns a les 6:30 de la vesprada animem  a tots els membres i simptatitzants de M+S ALGEMESÍ a assistir també a eixe plenari per a enviar-li un clar missatge al Sr Alcalde: no es pot anar així per la vida, no es pot acusar sense fonament a ningú.

Ens vegem demà dilluns en la plaça a partir de les 6 de la vesprada per pujar tots junts i fer acte de presència en el plenari per escoltar la petició retractació i petició de disculpes del Sr Alcalde.