//
esteu llegint...

Tots els temes (cronologia)

Audio de la xerrada del President del primer Consell Autonòmic del País Valencià

VOLEU ESCOLTAR LA XERRADA D’ALBINYANA? Audio/MP3

El passat 16 d’octubre el President del primer Consell Autonòmic del País Valencià; Josep Lluís Albinyana, estigué entre nosaltres parlant-nos del passat, del present i del futur del País Valencià. No fou una conferència, fou una xerrada entre amics, on tots estiguérem molt a gust. Des de M+S ALGEMESÍ volem agrair-li novament a ell i a Lydia Arenós que vingueren.

La xerrada va ser increïble i el que ens contà Josep Lluís va ser més que interessant. La seua lucidesa política va quedar fora de tots dubte, així com la seua integritat personal. Algemesí tingué la sort d’acollir, pensem, la primera xerrada d’aquest tipus del President, xerrada que de segur acolliran gustosament altres pobles.

Posem al vostre abast l’audio d’aquella intervenció, que al nostre parer és i serà ja històrica. Si voleu saber què passa i qui o quins van trair les aspiracions autonòmiques del País Valencià, escolteu-la. Si voleu descobrir que el futur encara està per conquerir i que tot és possible encara, escolteu-la també.

Gaudiu igual que gaudírem els que tinguérem la sort d’escoltar-lo en directe.

Ja us podem avençar que no serà l’última vegada que el President vinga a xerrar amb nosaltres. Segur.