//
esteu llegint...

Actes

Josep Bermúdez serà el candidat a l’alcaldia per M+S Algemesí

Serà ratificat en una assemblea oberta també a simpatitzants, juntament amb la resta de la llista

 

El passat dia 1 de desembre M+S ALGEMESÍ obria el procés de primàries per escollir candidat o candidata a cap de llista  amb la primera part del procés, la presentació de candidatures. El passat dia 15 finalitzà aquest període amb la presentació d’una única candidatura, la de l’actual regidor i portaveu del grup municipal M+S ALGEMESÍ , Josep Bermúdez.

Donada l’existència d’una única candidatura el Comité Coordinador de Primàries i Llistes de M+S ALGEMESÍ ha decidit que no té sentit realitzar pròpiament eixes primàries sinó ratificar al candidat en una assemblea de militants de M+S ALGEMESÍ que a tal fi es convocarà. Com no podia ser altrament, serà també una  assemblea oberta als amics i simpatitzants de M+S ALGEMESÍ.

D’aquesta manera dedicarem tot l’esforç i temps que comporta unes primàries a millorar i perfilar l’esborrany de programa existent, així com a configurar una llista potent de veïns i veïnes disposats a treballar pel futur del nostre poble. Aquesta assemblea està programada per a la darrera setmana de gener o la primera de febrer i en ella volem presentar també la totalitat de la llista si és possible.

Tot i que són molts els militants i simpatitzants de M+S ALGEMESÍ disposats a aportar el seu treball pel bé d’Algemesí, com a partit obert a la ciutadania obrim la nostra llista a tota aquella persona que vulga incorporar-se a partir d’aquest moment a aquest grup de treball. Ens agradaria que persones rellevants i significatives del nostre poble se sumaren al ja gran grup de gent que ha estat treballant aquests darrers quatre anys. En la llista del nostre partit a l’ajuntament hi ha lloc per a tot aquell veí que compartisca les bases mínimes que s’hi troben reflexades en l’esborrany del programa i vulga posar la seua experiència i saber al servei del bé comú d’Algemesí.

És per això que des d’ara i fins el 18 de gener tot aquell que vulga sumar-se a aquest esforç col·lectiu que és M+S ALGEMESÍ pot posar-se en contacte amb nosaltres (informacio@mesalgemesi.com) si vol donar suport al projecte participant en la llista a  les municipals. Volem configurar una llista plural, representativa de la riquesa social i cultural del nostre poble.

Posteriorment al dia 18 i amb anterioritat a l’assemblea ens reuniríem tots els aspirants a candidats per tal d’elaborar i consensuar la millor llista possible d’acord amb els interessos i la disponibilitat que cadascú manifeste. Aquesta seria portada a l’assemblea per a que, conjuntament amb la ratificació del cap de llista fóra també ratificada o, si fos el cas, votada i ordenada si no existirà consens o existiren més candidats i candidates que llocs.

Complim d’aquesta manera, eficaç i fermament, el nostre compromís de participació i transparència a l’hora d’elaborar la nostra llista que, tornem a insistir, està oberta a la participació de tot aquell que vulga sumar-se.

M+S ALGEMESÍ no pretén més que ser un instrument a servei de la gent progressista i valencianista amb preocupacions, culturals, socials i mediambientals que volen que aquest malson de huit anys concloga ja pel mal que està fent al nostre poble. Els ciutadans tenen, òbviament la darrera paraula, però volem configurar un cartell electoral molt atractiu per tal que depositen en nosaltres la seua confiança i ens permeten capitanejar aquest canvi de rumb que Algemesí necessita.

L’experiència d’aquests quatre anys tant de Lorena com de Josep ha fet veure a molta gent que un altra manera de fer les coses, que un altra manera de fer política és possible. Tant un com l’altre són un valuós actiu de M+S ALGEMESÍ, actiu que es veurà reforçat amb la participació d’altres membres de la Coordinadora i de simpatitzants de M+S ALGEMESÍ en eixa llista que donarem a conèixer en l’acte de finals de gener o principi de febrer.