//
esteu llegint...

Cultura i festes

Tots podem treballar per Algemesí

Des d’ara i fins el 25 de gener tot aquell que vulga pot sumar-se a aquest esforç col•lectiu que és M+S ALGEMESÍ
Des d’ara i fins el 25 de gener tot aquell que vulga sumar-se a aquest esforç col•lectiu que és M+S ALGEMESÍ pot posar-se en contacte amb nosaltres (contestant a aquest missatge) si vol donar suport al projecte participant en la llista a les municipals. Volem configurar una llista plural, representativa de la riquesa social i cultural del nostre poble.

Posteriorment al dia 25 i amb anterioritat a l’assemblea ens reuniríem tots els aspirants a candidats per tal d’elaborar i consensuar la millor llista possible d’acord amb els interessos i la disponibilitat que cadascú manifeste. Aquesta seria portada a l’assemblea per a que, conjuntament amb la ratificació del cap de llista fóra també ratificada o, si fos el cas, votada i ordenada si no existirà consens o existiren més candidats i candidates que llocs.

Complim d’aquesta manera, eficaç i fermament, el nostre compromís de participació i transparència a l’hora d’elaborar la nostra llista que, tornem a insistir, està oberta a la participació de tot aquell que vulga sumar-se.

M+S ALGEMESÍ no pretén més que ser un instrument al servei de la gent progressista i valencianista amb preocupacions, culturals, socials i mediambientals que volen que aquest malson de huit anys concloga ja pel mal que està fent al nostre poble. Els ciutadans tenen, òbviament, la darrera paraula. Però volem configurar un cartell electoral molt atractiu per tal que depositen en nosaltres la seua confiança i ens permeten capitanejar aquest canvi de rumb queAlgemesí necessita.

L’experiència d’aquests quatre anys tant de Lorena com de Josep ha fet veure a molta gentuna altra manera de fer les coses, que un altra manera de fer política és possible. Tant un com l’altre són un valuós actiu de M+S ALGEMESÍ, actiu que es veurà reforçat amb la participació d’altres membres de la Coordinadora i de simpatitzants de M+S ALGEMESÍ en eixa llista que donarem a conèixer en l’acte de principi de febrer.

Per favor fes extensiva aquesta invitació a participar a totes les teues amistats que penses que puguen estar interessats. Tots podem treballar per Algemesí.