//
esteu llegint...

Cultura i festes

Divendres 15 Acte central de campanya de M+S Algemesí amb el Botifarra

A les 20 hores al Jaume I, amb el lema “Il·lusiona’t amb nosaltres”, celebrarem l’acte central de campanya que estarà amenitzat pel Botifarra acompanyat de Néstor Mont

 

Després de quatre anys de dur treball arriba el moment de la campanya, i com en tota campanya electoral M+S ALGEMESÍ celebrarà una acte central de campanya. Serà el proper divendres dia 15 a les 8 de la vesprada al teatre Jaume I. El lema de l’acte és “Il·lusiona’t amb nosaltres”. Amb eixe lema està tot dit. Els nostres votants i simpatitzants ja coneixen de sobra les nostres idees i la nostra forma de treballar. Porten quatre anys veient-ho. Ja fa dos mesos que presentàrem la candidatura. La setmana passada presentàrem les línies directrius.  Ja ens han sentit parlar prou de política. La campanya no és realment per convèncer a ningú, sinó per animar a la gent que, normalment ja té el vot decidit de fa temps, a que no es quede en casa, a que vaja a votar. I això és el que volem.

Per això anem a fer un acte diferent al que fan els partits tradicionals. M+S ALGEMESÍ és una nova forma de fer política i per això anem a fer un nou tipus d’acte de campanya. Volem que la gent vinga no a escoltar-nos, sinó a participar amb nosaltres i a il·lusionar-se. Volem que port les seues il·lusions i ens les transmeten. I de fet ho farem, farem una “cadena d’il·lusions” com la que fem en el nostre vídeo de campanya.

La presentació de l’acte correrà a càrrec del membre del M+S VEU JOVE Carles Borràs. Està plantejat com un acte entre amics, perquè això és el que som la gran família de M+S ALGEMESÍ. Farem una poques intervencions curtes per part dels primers membres de la llista, intervencions que tancarà el candidat a l’alcaldia Josep Bermúdez. Aquesta part, que durarà uns 40 minuts, no té altre objectius que il·lusionar a la gent per a que no sols es mobilitze, sinó per a que mobilitze a la gent que està al seu voltant. Volem generar una cadena de simpatia política que faça que M+S ALGEMESÍ triplique o quadriplique els vots de 2011. No és fàcil, però tampoc és impossible. Però per això cal que tots junts ens il·lusionem.

Per il·lusionar-nos i per emocionar-nos la segona part de l’acte correrà a càrrec del Pep Gimeno “Botifarra”, que estarà acompanyat pel cantautor local Néstor Mont, autor de la sintonia de M+S ALGEMESÍ. L’actuació d’aquest dos grans artistes valencians és un regal que M+S ALGEMESÍ vol oferir a tot aquells que van a fer possible el gir polític que necessita Algemesí.

Amb el Botifarra i amb els nostres amics i amigues volem celebrar aquests quatre anys de treball, i sobretot volem celebrar de bestreta els resultats espectaculars que estem segur que anem a obtenir el 24 de maig i que ens duran a l’Alcaldia d’Algemesí, alcaldia que estem preparats per assumir. Després de l’actuació musical qui vulga quedar-se a continuar eixa celebració tindrà també l’oportunitat d’acompanyar-nos en la “picaeta” que farem a continuació.

Us esperem a tots i a totes en un dia que volem que siga festiu i de celebració anticipada.