//
esteu llegint...

Més Algemesí

Com va el diàleg? Quadern de bitàcola 1

Sou molts els que ens pregunteu com van les reunions que estem mantenint les tres forces progressistes d’Algemesí. Tal i com ja hem informats tots, en primer lloc estem tenint unes reunions basades en el principi de la transparència i informació, principi que passem a posar en pràctica

Hem fet dues reunions. En la primera arribàrem a un primer principi clar d’acord que des de la mateix nit electoral tinguérem clar: no permetre que torne a governar el PP.  A partir d’eixe primer punt i de la  “ferma decisió” de conformar un nou equip de govern hem començat a treballar. Podeu fer clic ací per veure el primer comunicat que elaboràrem.

Com s’indica al comunicat hem encetat  un diàleg que tindrà  tres fases. Ens trobem en la primera, que és establir un programa comú a partir dels tres programes diferents. No està sent difícil donades les múltiples coincidències.  Està sent laboriós perquè hi ha molts punts i temes a tractar, però res més.  Posem al vostre abast els primers punts centrals que hem acordat les tres forces polítiques desenvolupar en la següent legislatura. Si voleu conèixer els que per ara hem acordat feu clic ací. Dir-vos que dimecres continuem treballant i ampliant aquests punts.

La segona fase  consistirà en arribar a punts comú a l’hora de determinar la manera com s’ha de governar. Tan important és saber què s’ha de fer, com saber com s’ha de fer. En aquest cas les formes són igual d’important que els continguts.

Consensuats aquests dos punts, que està clar que els consensuarem, l’elecció d’un nou alcalde o alcaldessa està assegurada i la governabilitat del nou ajuntament també.

Eixe tema l’abordarem en la tercera fase,  que és per la que tots ens pregunteu.  Abordarem el repartiment de responsabilitats per veure com queda configurat el nou equip de govern i per veure com s’organitza l’estructura política del nou ajuntament. Però això vindrà al final.

Mentre us informem del que fins el moment hem acordat, tal i com no podia ser d’altra manera. Continuarem informant de la resta de reunions.