//
esteu llegint...

Més Algemesí

Com va el diàleg? Quadern de bitàcola 3

Ja tenim el document final amb les 115 propostes que hem seleccionat i consensuat els tres partits que estem dialogant. Podeu veure’l fent clic ací.

Hem tardat més del que voldríem però perquè hem fet un treball a consciència. El futur d’Algemesí s’ho mereix. Allò important és establir les línies directrius del futur que volem.

Són 115. Les que acordàrem ahir són les darreres propostes, les que van de la 75 a la 115 , sobre festes, medi ambient, urbanisme, sanitat, transparència, participació, gestió econòmica… Alguns ja trobàveu a faltar alguns temes. Ací els teniu tot. Tampoc vol dir que sols es vaja a  fer això. Eixos són els punts que destaquem però d’acord amb les necessitats i situacions que vagen sorgir qui tinga que prendre les decisions de cada àrea les anirà prenent. La política és un exercici dinàmic.

La primera fase ja la tenim completada, ara passem a la segona, a veure les formes d’aplicar açò. Per nosaltres això és tant o més important que el que hem fet. Pensem que no sols cal canviar les polítiques que s’han fet fins ara sinó les formes polítiques i la manera de fer política.

Dilluns continuem treballant per Algemesí.

Bon cap de setmana i bona inauguració de la fira.