//
esteu llegint...

Més Algemesí

Condolences per la mort de Vicente Revert, exalcalde d’Algemesí

2015-07-09 16.37.40
Des de M+S ALGEMESÍ volem fer arribar les nostre condolences a la família de l’exalcalde d’Algemesí En Vicente Revert Domigo, alcalde entre 1974 i 1979. A Vicente Revert li tocà governar en uns temps difícils però il·lusionants i a nosaltres reconèixer el repte que degué afrontar.
Fou ell l’alcalde que, des del seu tarannà treballador i conciliador, conduí Algemesí des d’unes estructures polítiques arrelades en la dictadura a unes noves estructures obertes i democràtiques. És per això que el poble d’Algemesí ja reconegué la seua tasca atorgant-li el Guardó d’Honor en 2011. Gràcies a l’existència de gent conciliadora i de mires obertes en tot l’espectre ideològic d’Algemesí es pogué dur a terme eixe important canvi que necessitava Algemesí. I ell fou una d’eixes persones.
Persona sensible a les tradicions valencianes i algemesinenques, a ell li deguem, la creació de l’Escola Municipal de Dolçaina i Tabal o la declaració de les Festes de la Mare de Déu de la Salut com a Festes d’Interès Turístic. Si ell no hagués encetat el camí, les nostres festes i tradicions no estarien on estan. No menys important fou la seua preocupació per l’aspecte docent, ja que, a més de docent, fou durant el seu mandat quan s’adquiriren els terrenys per a la construcció de l’Institut de Formació Professional Bernat Guinovart. Tot això sense oblidar que en la seua època com a regidor fou quan s’aprovà la construcció dels col·legis públics Cervantes i Ribalta
Reiterar doncs, el dolor per la seua pèrdua i acompanyar en el sentiment els seus familiars, especialment a la nostra companya Lorena, així com als seua amics i coneguts.
Descanse en pau.