//
esteu llegint...

Serveis públics

Agraïm a l’equip de govern que permeta enterros diumenge vesprada com demanàvem

En febrer de 2015 la família d’una difunta ens va fer arribar a nosaltres, i a l’opinió pública a través de les xarxes socials, la seua indignació per no haver pogut soterrar la finada per ser diumenge per la vesprada.

Posteriorment a aquella protesta ens vam assabentar que no hi havia cap motiu real per no soterrar diumenge i festius per la vesprada més que la simple voluntat política de no fer-ho, donat que en l’horari pactat entre treballadors i empresa sí que es contempla eixa possibilitat, sempre que se’ls retruibuisquen, òbviament, eixes hores.

M+S ALGEMESÍ va fer seua aquella queixa i, a més de protestar públicament, va presentar immediatament una moció que no dona temps a ser debatuda. No obstant això, aquella reivindicació va passar a formar part del programa electoral de M+S ALGEMESÍ, i posteriorment va passar a ser el punt 35 del programa de govern que es va pactar per a la investidura de l’alcaldessa. Divendres passat l’equip de govern anuncià que anava a donar compliment a aquest punt del programa, i des de M+S ALGEMESÍ no podem més que felicitar-los, i mostrar la nostra alegria perquè novament un punt més del programa conjunt, així com del nostre programa es veja realitzat. En dos mesos M+S ALGEMESÍ ha vist com es feien realitat dos punts sobre el cementeri que portava al seu programa i que es recolliren al programa conjunt (punts 34 i 35).

Per a M+S ALGEMESÍ tant el seu programa electoral, com el programa de l’acord d’investidura té caràcter contractual amb la ciutadania, i som de l’opinió que els polítics hem de donar raó tant d’allò que fem com d’allò que volíem fer i no podem. Els programes electorals no estan per oblidar-los després de les eleccions, sinó per tenir-los ben exhibits davant la ciutadania per tal que aquesta exigir el seu compliment. És per això que M+S ALGEMESÍ té publicats a la seua pàgina els 115 punts del pacte d’investidura i animem també als altres dos partits a fer el mateix i fer així efectiu el principi de transparència que tots defensem.

No volem concloure aquesta nota sense reiterar novament el nostre agraïment a l’equip de govern per haver donat compliment a un punt del pacte d’investidura que veníem reivindicant fa mesos.