//
esteu llegint...

Actes

Vine i digues la teua. Assemblea pressupostos 2016

El dimarts 17 a les 19.30 hores t’esperem en la nostra seua (C/ València, 15)  per a fer una Assemblea Oberta perquè volem que ens dones la teua opinió sobre els pressupostos de 2016,  i volem donar-te la nostra. Entre tots decidirem.

Ja tenim la proposta de l’equip de govern de pressupostos per a 2016. I tu també. Si vols la pots consultar en la nostra secció Documents econòmics de l’ajuntament (fes clic ací i hi aniràs). Sabem que és una cosa molt complexa, però no et preocupes, el dimarts en l’Assemblea Oberta et farem un resum de la proposta i et donarem l’opinió del Grup Municipal i de la Coordinadora. Però això no és allò important el més important és que volem escotar els teus suggeriments, aportacions, inqüietuts per si encara podem plasmar-les en el pressupost.

Enguany el vot de M+S ALGEMESÍ resultarà determinant, i per tant podem i devem introduir modificacions al pressupostos. Els pressupostos de 2016 també depenen de nosaltres, també depenen de tu. I molt! Són uns pressupostos millors que els de la legislatura anterior, però no ens satisfan, pensem que són millorables, que hi ha altres criteris que no s’han tingut en compte, que si s’ha consultat a la ciutadania s’ha de ser conseqüent, que l’ajuntament no és cosa de dos… Volem decidir el millor, i volem que ho decidim tots junts.

Si no vols esperar-te al dimarts per a fer els suggeriments, o si no pots venir fes-nos arribar les teues inquietuds a informacio@mesalgemesi.com. Tant se val que siguen militant, simpatitzants, votants o no, tothom que vulga fer-nos alguna proposta serà ben rebut.