//
esteu llegint...

Tots els temes (cronologia)

Un exregidor del PP d’Algemesí imputat per un escrit que presentà Garcia Mont en fiscalia contra +A

No sabem com ni per què, però el fiscal el considera autor d’una nota de premsa nostra que garcía mont creu que injuria al fiscal.

La veritat és que des de que informàrem a Fiscalia del pagament de la factura de 28.000€ tot allò que ha passat al seu voltant és més que estrany. Primer s’acordà una “censura prèvia” que va en contra de la Constitució i ara s’imputa a un regidor del PP per un escrit presentat en 2014 per l’Alcalde d’Algemesí i que connecta amb una de les acusacions que el Sr. Antonio Llácer va llançar també contra nosaltres. Segons sostenia Llácer en la seua querella, a més d’injuriar-lo a ell –cosa totalment falsa- també injuriàvem al fiscal –cosa igualment falsa-. Misteriosament l’aleshores alcalde d’Algemesí era de la mateixa opinió i per això presentà un escrit davant Fiscalia, escrit que donà peu, sembla, a l’obertura de es Diligències d’Investigació Penal número 14/2014. Cal dir que és la primera vegada que a nosaltres, 2 anys després, se’ns informa oficialment d’aquestes diligències. Siga com siga, i segons relata el fiscal, és García Mont qui aportà com a prova un comunicat nostre.  El més sorprenent és que el fiscal indica, en relació a la nota de premsa nostra de 28 de gener de 2014 el següent: “cuya autoria figurava a nombre de D. Adrián Palmero López, Regidor de Bienestar Social, Juventud, modernización y participación ciudadana de dicho .Ayuntamiento de Algemesí”.

Per aclarir els fets el fiscal vol ara rebre declaració judicial com a testimoni de Vicent Ramón García i Mont. És obvi que l’escrit inicial, que desconeixem, no devia estar massa clar ni massa ben explicat per part de García Mont quan la conclusió a la que ha arribat el fiscal és que l’autor de l’esmentada nota de premsa era el regidor Palmero. L’explicació no ha estat mai el fort de l’anterior alcalde, la veritat. El més curiós és que el fiscal sol·licita en el seu punt tercer el següent:

“Procédase a recibir declaración judicial como imputado a Adrián Palmero López, a la vista de la nota de prensa aludida signada por el mismo en su condición de concejal del partido político Més Algemesí y Regidor de Bienestar Social, Juventud, modernización y participación ciudadana, interrogándole específicamente acerca de la misma.

Certament aquest tema ha donat un gir inesperat, i més bé s’ha convertit en un bumerang que ara retorna contra el PP. Evidentment el Sr Palmero no fou regidor de M+S ALGEMESÍ ni, que nosaltres tinguem notícia, va ser el redactor de l’esmentada nota de premsa. De fet, en el mes de juliol el portaveu de M+S ALGEMESÍ ja prestà declaració sobre aquesta qüestió i no sols reconegué ser ell l’autor de la nota de premsa, sinó que explicà de manera clara i rotunda que allí no s’injuriava de cap manera a la fiscal, sinó que sols s’informava a l’opinió pública que en el seu decret havia entrat a valorar qüestions que originàriament M+S ALGEMESÍ no havia posat en qüestió ni denunciat. Desconeixem per què ara el fiscal que imputa al Sr. Palmero no ha tingut en consideració les nostres declaracions que figuren en l’expedient. Cal dir que tot i ser, suposadament, el fiscal la part “perjudicada” no assistí a la declaració del portaveu de M+S ALGEMESÍ, la qual cosa és signe, al nostre entendre,  de la poca importància que dóna el fiscal a les insinuacions de Llàcer i García Mont al respecte. Estem convençuts que ens trobem davant un tema que calia obrir però que es tancarà aviat favorablement a nosaltres.

El ben cert és que resulta còmic que un regidor del PP acabe imputat per un escrit presentat pel seu cap de llista, escrit que evidentment no deu tenir ni cap ni peus i que l’únic que ha fet ha estat liar al fiscal. Evidentment el Sr. García Mont que ha de testificar ja aclarirà el que estime oportú, però el ben cert és que la jutgessa ha fet seues les peticions del fiscal i ha citat a declarar a primeries de maig al Sr Palmero en qualitat d’investigat (abans anomenat imputat). Aquesta esperpèntica situació ens recorda a la primera comèdia del cine “El regador regat”. Això és el que li ha passat al PP d’Algemesí, que han anat a per llana i han eixit trasquilats, el mateix que novament el Sr Antonio LLácer a qui novament el fiscal i la jutgessa li neguen la possibilitat de ser part en la causa.

Aquesta és la tercera vegada que la justícia no li dóna la raó a Llácer.