//
esteu llegint...

Més Algemesí

M+S Algemesí no deixà “tirat” al PSOE: els donà l’alcaldia i 63.000€ en sous

Obliden fàcilment que estan governant perquè M+S Algemesí els votà. si hem de demanar perdó no és al PSOE, sinó al poble per haver donat l’alcaldia a qui li ve gran

 

Amb estupefacció hem llegit la contestació de la Sra. alcaldessa a la proposta d’EU de sumar a M+S ALGEMESÍ al govern. En declaracions a diferents mitjans la primera edil intoxica l’opinió pública i desenfoca el tema. És per això que no podem més que fer públiques les següents consideracions al respecte:

1) Si donar-li l’alcaldia a la Sra. Trenzano, assegurar-li un sou a ella de 38.000€ i altre de 25.000€ a una segona alliberada és deixar “tirat” a algú, molts voldrien que els deixaren tirats. Deixar-los tirats, hagués estat votar-nos a nosaltres mateixos no impedint així que el PP revalidara l’alcaldia. Sempre se li oblida com ha arribat on està.

2) L’única equivocació per la qual podem i deguem demanat perdó és haver votat a una alcaldessa que passa de tot i que és incapaç de generar consensos i sumar forces. És al poble d’Algemesí a qui hem de demanar perdó per no haver vist amb suficient antelació que no estava preparada per al càrrec.

3) Les declaracions sobre que està disposada a seure en una taula, no tenen cap sentit. S’oblida que el 2 de maig ja estiguérem seguts en una taula i que no mostrà cap interés per configurar un govern fort.

4) Si eixe dia una cosa ens quedà clara fou l’interés del PSOE per mantenir a tota costa els dos alliberats que té i la privilegiada massa salarial que rep. L’entrada de M+S ALGEMESÍ implicaria un repartiment proporcional dels salaris destinats a governar Algemesí. Amb tres partits governant això implicaria una assignació de 40-30-30. En l’actualitat el PSOE, que és el 55% de l’equip de govern, rep el 71’5% de l’assignació salarial. EU, que és el 45%, rep sols el 28’5%. Aquest és l’autèntic problema que tenen.

5) M+S ALGEMESÍ no pretén entrar al govern a recollir “els fruïts de la seua gestió” pel simple fet que no existeixen. Tenim un govern que no és capaç de remodelar un teatre, d’aconseguir diners per al pavelló, de fer una pàgina web innovadora sobre la Festa, de cobrar els impostos fraccionadament, que no ha executat cap obra dels pressupostos participatius, que no sap treure endavant el plec del fem, que no ens connecta amb un carril bici amb Alzira… No recolliríem els fruïts pel simple fet que no existeixen.

6) Si s’està parlant del tema no és perquè M+S ALGEMESÍ haja demanat res, sinó perquè ho demana el soci del PSOE, EU, al qual nosaltres hem escoltat. Ells no. L’actitud deshonesta del PSOE amb EU sols pot abocar a l’equip de govern a una crisi. Si no són capaços d’escoltar als seus socis, què podem esperar d’ells?

7) La Sra. alcaldessa i el seu partit desenfoquen totalment la qüestió. No es tracta si nosaltres necessitem entrar al govern. La pregunta que es deu fer és si Algemesí necessita que nosaltres entrem per tal d’assegurar-se un govern estable i fort. Cal recordar-li que en els darrers plenaris totes les nostres propostes han eixit endavant. L’equip de govern no pot dir el mateix.

En definitiva, i com molt clarament reconeix a la premsa l’alcaldessa, no té cap proposta a fer-nos. I és que no li importa el benestar ni el govern d’Algemesí, no li importa assegurar l’aprovació dels pressupostos ni sumar gent al projecte. Sols l’importa mantenir l’status quo, ofegar als seus socis de govern i trepar en el seu partit. Quan canvien les seues prioritats estarem encantats d’estudiar una proposta de govern fort feta per l’equip de govern en el seu conjunt.