//
esteu llegint...

Cultura i festes

Enhorabona Sueca! És vergonyós que el PSOE i EU d’algemesí no hagen solvetat el problema de la TV

Eixa és la diferència entre tindre una alcaldessa de compromís i una del PSOE. Eixa és la diferència entre tenir una regidora de Compromís que busca solucions i un d’EU que passa de tot

 

Un mateix problema, un problema comú, però en un poble han trobat solució i en l’altre no. L’ajuntament de Sueca també ha sofert el mateix desenllaç que Algemesí, però a diferencia de nosaltres, l’han sabut gestionar amb la rapidesa que requereixen certes actuacions i a partir de hui dilluns2 d’octubre, gràcies a la seua regidora de Comunicació, han continuat amb les emissions de Sueca TV a través del canal de Ribera TV.

Això ha estat possible perquè la regidora Jiménez, donat que sabia feia temps que el tallament estava previst inicialment per al dia 30 de setembre, estava mirant alternatives. Un contracte d’aquesta naturalesa no s’improvisa en un dia. Però a Algemesí les coses han anat diferent. L’equip de govern d’Algemesí no s’avança als problemes. Deixen que els rebenten en les mans. A Algemesí, tot i saber també que el dia 30 cessaven les emissions, no han fet res per evitar-ho. És de vergonya que els responsables d’una de les televisions locals més antigues de l’estat no hagen fet res al respecte. Si l’alcaldessa, en compte de polemitzar i atacar a través de les xarxes socials al portaveu de M+S ALGEMESÍ, hagués dedicat la meitat d’eixe temps a buscar una solució, ara, possiblement els ciutadans d’Algemesí veurien el BERCA TV. El temps sempre demostra qui diu la veritat, i és evident que quan acusàvem a l’actual equip de govern d’Algemesí (PSOE i EU) de passivitat no exageràvem ni una mica. Han passat de buscar una solució. Sueca ja veu hui la seua televisió. Els ciutadans d’Algemesí no sabem encara quan podrem veure BERCA TV per la TDT. Eixa és la diferència entre tindre una alcaldessa de Compromís (Sueca) i un altra del PSOE (Algemesí).

Per això no podem més que demanar una vegada més la retirada de competències a l’actual regidor de comunicació, el qual, en cap moment, a diferència de la regidora Jiménez, ha estat al capdavant del tema. Som conscients que el gran pes de les negociacions i gestions relatives a la constitució del consorci riberenc del canal públic de TDT ha recaigut en Sueca. I així ens ha anat a Algemesí.

Sobretot a la gent major. El govern actual clarament s’ha oblidat de la gent major d’Algemesí que es la principal usuària de la televisió local. Molta d’ella primerament no s’ha pogut informar sobre què ha passat perquè no sap que és internet, i per suposat, molt poca d’ella té una connexió de dades en casa i un smartv per visionar la televisió per internet.

Tenim un equip de govern més ocupat en actuar d’oposició a MÉS ALGEMESÍ que en solucionar problemes de la ciutadania. Ens acusen de desgastar-los, però l’autèntica realitat és que es desgasten ells sols simplement no fent res. O de que Sueca haja trobat una solució al problema i Algemesí no també tindrà la culpa MÉS ALGEMESÍ?

Creguem que no es pot romandre ni un sol minut quiet i que estem on estem per una irresponsabilitat impròpia d’un govern local que clarament no sap gestionar l’ajuntament. Per això demanem a l’alcaldessa que es pose les piles, i ja que el seu regidor de Comunicació no ha sabut trobar una solució per a aquest tema, que la busque ella, encara que l’experiència ens ha demostrat que la trobarà tard i mal. Així almenys justificarà el jornal que cobra.