//
esteu llegint...

Tots els temes (cronologia)

Rectificació: l’ADL ens explica que la pàgina del facebook sols la gestionen ells

EL PORTAVEU DE M+S ALGEMESÍ DEMANA DISCULPES PER LA INFORMACIÓ I LA VALORACIÓ ERRÒNIA D’AHIR SOBRE QUE L’ADMINISTRADOR DE LA PÀGINA ERA TAMBÉ D’EU

En el dia d’ahir el portaveu de M+S ALGEMESÍ, a partir de la informació que tenia arribà a una conclusió incorrecta que ara és precís desmentir i aclarir. En eixe comunicat s’afirmava al titular que “La suposada pàgina oficial de l’ADL d’Algemesí és una pàgina gestionada per EU” informació que no es correspon amb la realitat. Tot i que la pàgina no es pròpiament un canal oficial, perquè eixa consideració sols la té el facebook de l’ajuntament gestionat per l’empresa tal i com explicàrem, des de l’ADL ens han assegurat que cap polític d’EU ni de cap partit duu l’administració  de la pàgina de facebook de l’ADL d’Algemesí, i que sols la porten els treballadors des d’allí.

Per tant hem d’aclarir que eixa pàgina no lagestiona el mateix administrador que gestiona la pròpia pàgina d’EUtal i com ahir afirmàvem. La resta d’afirmacions realitzades sobre que no s’havia fet difusió al canal oficial, la coincidència de rectificacions en l’hora de les dues pàgines, i el fet que les contestacions als dubtes els realitzava EU sí que estan contrastats i es correspon amb el que passà. Igualment la resta de valoracions sobre la improcedència de que ahí es contentes des del perfil del partit, la consideració que on tenia que publicar-se és en el canal oficial de comunicació que té més de 6.000 seguidors continuen essent vàlides, així com altres que ara no anem a incidir.

El portaveu municipal de M+S ALGEMESÍ Josep Bermúdez,assumeix totes les conseqüències d’aquest error, donarà les explicacions oportunes en la primera reunió de la Coordinadora del partit que es faça, i si, és el cas, posarà el seu càrrec de portaveu municipal a disposició del partit, com no podia ser d’altra manera.

Demanem disculpes a tots aquells afectats i al públic en general per haver arribat a unes conclusions incorrectes.