Més Algemesí

Adhereix-te a Més Algemesí, col·labora econòmicament

La nostra plataforma política poc a poc va prenent cos. Com ja sabeu ara estem en ple procés de primàries obertes per a l’elecció del candidat o candidata per a les properes eleccions municipals. Ens hem pronunciat sobre el tema del fem i del mercat i també hem aconseguit presentar tres esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat que, d’aprovar-se, beneficiarien a Algemesí. Per ara il·lusió i idees no ens en falten, però necessitem una cosa més, necessitem un mínim finançament per dur endavant aquest projecte.

Si realment volem tenir representació en l’Ajuntament i canviar les coses caldrà fer una campanya digna i donar-nos a conéixer. Però per fer-ho necessitem diners. Pensem fer una campanya diferent, una campanya austera, però aquesta no pot ser a “cost zero”. És per això que ens adrecem a tu i demanem la teua col·laboració econòmica, demanem que t’apuntes a Més Algemesí com a membre de ple dret.

En l’assemblea del passat dia 6 de novembre s’aprovaren les quotes a pagar. Són quotes anuals i s’han posat el més baixes possibles. S’ha establert dos tipus de quotes, la reduïda i la normal. La reduïda és la que ha de pagar qui siga estudiant, jubilat, aturat o ja pague una altra quota de militància a un dels partits que conformen Més Algemesí. La normal l’ha de pagar qui no estiga en cap de les situacions anteriors.

Però, a més a més, hem establert la possibilitat de pagar una quota per parella. Per què? Perquè sovint quan una parella s’afilia o apunta a alguna organització ho fa un membre de la parella “en nom dels dos”. Per a nosaltres és molt important saber que contem amb el suport dels dos, per això hem posat una quota especial per a parelles que és sols uns pocs euros més alta que la quota individual tal i com podràs comprovar. El que volem no sols són diners sinó implicar el màxim número de gent possible, volem que quan us adheriu una parella que tots dos figureu com a membres de ple dret de Més Algemesí.

En concret les quotes aprovades per l’Assemblea són les següents:

  • 12€/any. Quota reduïda individual (militants de partit polític integrat, pensionistes, aturats i estudiants)
  • 15€/any. Quota reduïda parella (els dos membres de la parella compleixen la condició anterior)
  • 25€/any. Quota mixta parella (un membre té dret a reducció i l’altre no)
  • 25€/any. Quota ordinària individual (altres circumstàncies a les anteriors)
  • 30€/any. Quota ordinària parella

Com pots veure són quotes molt econòmiques, entre 1 i 2,5 euros al mes per persona, però un poc de cadascú por fer Més Algemesí.

Et demanem per tant, la teua col·laboració econòmica. Pots fer-la efectiva de diferent manera:

  1. En primer lloc, a través de la pàgina web de Més Algemesí. Si fas clic al següent enllaç o el còpies al teu navegador http://mesalgemesi.com/quotes podràs facilitar les teues dades bancàries. Estigues tranquil/il·la perquè estàs enllaçant amb una pàgina web segura (https) que encripta l’informació que envies, i tan sols Més Algemesí tindrà accés a ella.
  2. En la pàgina web de Més Algemesí també pots fer efectiva la quota sense facilitar-nos les teues dades directament, sinó a través d’una targeta de crèdit o un compte Paypal. Ho tens baix a la dreta. Tan sols ha de seguir les instruccions. Si utilitzes aquest mètode, per favor, després envia’ns un correu indicant-nos que has fet la teua aportació.
  3. Si prefereixes utilitzar un mètode més tradicional pots enviar-nos la butlleta d’afiliació que d’adjuntem a l’apartat de correus 56 d’Algemesí i nosaltres et girarem la quota al banc.
  4. Ara bé, si no t’agrada cap dels mètodes anteriors sempre pots tu mateix fer l’ingrés de la quota (no oblides indicar el teu nom i cognom) al compte de la Caixa Rural d’Algemesí número 3117-0001-93-2042906723

Per últim dir que, per acord de l’Assemblea, durant la segona meitat del mes de desembre passarem a cobrar la quota de 2010, i que la quota de 2011 l’avançaríem a març o abril per tal de poder fer front a la campanya electoral.

Gràcies per col·laborar amb Més Algemesí.