Més Algemesí

Josep Bermúdez serà el candidat de Més Algemesí a l’alcaldia

Ha rebut el suport del 68% dels votants, en unes primàries obertes on qualsevol ciutadà censat a Algemesí i major de 16 anys ha pogut votar.

Les primeres primàries obertes realitzades en la comarca de la Ribera han conclòs amb el dia de votacions, el rigorós recompte de vots i la posterior proclamació de Josep Bermúdez com a candidat a l’alcaldia de la plataforma política Més Algemesí per a les eleccions municipals d’Algemesí de 2011.

Després d’un primer període on els ciutadans es van poder registrar per a votar, l’urna de votació de les primàries obertes ha estat durant el dissabte 11 de desembre a disposició de totes aquelles persones que han volgut triar el candidat de la plataforma algemesinenca. Pel matí en el cor del mercat algemesinenc dels dissabtes, i de vesprada en l’històric edifici del Casino, els electors s’han expressat participant democràticament i mostrant el següent suport: Josep Bermúdez 68% dels vots, Jaume Adam 27% dels vots i Carmel Vidagany 5% dels vots.

Josep Bermúdez és un dels membres independents impulsors de Més Algemesí. Professor de filosofia tant en l’IES Bernat Guinovart d’Algemesí com en la Universitat de València, aquest algemesinenc s’ha mostrat molt il·lusionat durant les primàries obertes en “poder ser el cap visible d’un projecte que congrega a gent tan vàlida, tal i com és Més Algemesí”.

El candidat electe de la plataforma algemesinenca destaca per haver participat en moviments associatius, culturals i cívics d’àmbit local. Va participar molt activament en els moviments juvenils de la parròquia de Sant Jaume, en Càritas Juvenil, va ser membre fundador de l’Associació Amics de la Providència, de l’Associació Dinàmic –dedicada al treball social-, així com de l’ONG Algemesí Solidari, una associació que durant els anys noranta fou molt activa i es dedicà a tasques de conscienciació sobre el Tercer i Quart Món.

Per a Josep Bermúdez “ara és el moment de fer una política diferent, de treballar per Algemesí i fer-ho en clau d’Algemesí. No es tracta sols de fer coses diferents a les que s’estan fent, sinó de fer-les també de manera diferent a com s’han fet fins ara”. En plena sintonia amb els posicionaments de regeneració democràtica i de sostenibilitat de Més Algemesí el guanyador de les primàries pensa “impulsar la política participativa consultant al poble les decisions més transcendentals, promoure una política d’austeritat que ens permeta fer front als quasi tretze milions d’euros d’endeutament, fer d’Algemesí un referent de ciutat moderna, sostenible, solidària, dinàmica culturalment i econòmicament”.