Actes

Deconstruint Algemesí, xerrada sobre urbanisme i qualitat de vida

Més Algemesí organitza una xarrada sobre l’urbanisme i la qualitat de vida.
 
La plataforma de ciutadans independents i partits d’esquerre ha organitzat per al pròxim divendres una xarrada amb el títol “Desconstruint Algemesí” on es parlarà de les obres del mercat (amb alternatives a aquesta arriscada aposta) i de propostes de futur per a que gaudim d’una ciutat més oberta i amable i, en definitiva, amb més qualitat de vida.
 
Més Algemesí vol encetar una nova forma de fer política. Fruit d’aquest esforç volem presentar una visió allunyada del model que s’ha seguit aquests últims anys i que ens ha submergit en la pitjor crisi econòmica que recordem. És evident que necessitem un canvi de model allunyat dels projectes faraònics i, des de Més Algemesí, organitzem un esdeveniment participatiu on presentarem propostes obertes, de baix cost i, en definitiva, de sentit comú que tinguen el màxim impacte en la millora de les condicions de vida a la nostra població.
 
Analitzarem el projecte de la plaça del mercat, i farem diferents propostes que permeten alliberar el centre de la perillosa i molesta presència dels vehicles, i crear bulevards que facen compatible gaudir dels espais públics i el trànsit “lleuger”.
 
Animem a la participació dels algemesinencs. Volem recollir i escoltar idees per pressionar des de dins per a que es facen realitat.