Tots els temes (cronologia)

Demanem que “Espejo Público” aclarisca el directe del sou de l’alcalde

NO INFORMAREN AL TELESPECTADOR QUE QUI OPINAVA ERA SECRETARI D’ORGANITZACIÓ DEL PP.

MÉS ALGEMESÍ sol·licita del programa “Espejo público” de ANTENA 3 que aclarisca a tots els espectadors que veieren el programa d’ahir dia 17 de  desembre de 2013 que en l’entrevista en directe a dos ciutadans per donar la seua opinió sobre el sou del Sr Alcalde, la persona que parlava defensant la desorbitada quantitat, no era imparcial ni un ciutadà més, sinó que era el Secretari d’Organització del Partit Popular d’Algemesí. L’opinió que hem escoltat és la d’un militant local amb responsabilitats orgàniques dintre del partit que habitualment està en l’Ajuntament col·laborant amb el grup municipal popular i que treball i té clau del despatx que aquest té en l’edifici municipal.

Tal i com es presentà semblava que era un ciutadà qualsevol escollit per atzar, com la resta que entrevistaren abans, al qual li semblava bé el sou de l’Alcalde; però la realitat no és eixa. El Secretari d’Organització potser entrevistat per qui vulga i pot donar la seua opinió quan vulga, però en aquest cas allò lògic i honest hagués estat que s’haguera informat que era un càrrec orgànic del partit, i que per tant la seua respectable opinió venia condicionada per aquest fet.

Considera doncs MÉS ALGEMESÍ que se li ha negat al telespectador una clau important per a interpretar el que allí s’estava dient. Igualment que s’informa que la jove que demanava la rebaixa del sou no tenia treball i pensava anar-se’n a l’estranger, cosa que se’ns dubte condiciona la seu opinió, també calia dir que estaven entrevistant a un càrrec orgànic. Ens hem intentat posar en contacte infructuosament amb el programa “Espejo Público” per aclarir si realment eren conscients d’aquesta circumstància o si, pel contrari, caigueren en un parany. No descartem aquesta possibilitat venint d’un equip de govern que no dubtà en mentir descaradament en un titular d’una nota de premsa dient que el Sr Alcalde havia donat 14.000€ del seu sou a ajudes socials cosa que era mentida, titular que degueren rectificar.

Siga com siga el telespectador ha estat enganyat i no se li ha donat tota la informació que se li tenia que donar, i per això demanem dels responsables de la cadena i del programa “Espejo público”  que informen a la ciutadania que qui emeté aquelles opinions tenia un càrrec orgànic en el partit i que habitualment està pels matins col·laborant amb el grup municipal en el seu despatx a l’edifici de l’Ajuntament, despatx del qual té clau.

No cal dir que com a partit ens sembla una aberració que l’Alcalde d’Algemesí cobre quasi tant com el President de la Generalitat i més que el Vicepresident o que un Conseller. Res justifica que un poble de 28.000 habitants pague una quantitat tan desorbitada i per això tant en el primer plenari de legislatura com en els pressupostos votem en contra d’aquests sous. No podem, a més, deixar de lamentar que l’Alcalde d’Algemesí sols siga notícia a nivell estatal per motius negatius i que qui deuria de promocionar positivament la imatge d’Algemesí.