Economia i treball

Els pressupostos a un clic. La teua opinió a un clic.

Tens a la teua disposició la proposta de pressupostos municipals d’Algemesí per a 2015. Com molt bé tu sabràs, nosaltres estem per uns pressupostos participatius, per uns pressupostos en els quals participes tu. Per desgràcia, l’equip de govern no. De fet molta renovació de la pàgina web, molt apartat transparència però allí no els trobaràs.

Però no passa res, el que no facen ells ho farem nosaltres. Sols els trobaràs ací, i sols nosaltres et donen l’oportunitat d’opinar Ves a l’apartat “Documents econòmics de l’ajuntament” de mesalgemesi.com  (ací teniu l’enllaç). En ell trobaràs que els cinc primers documents són relatius als pressupostos de 2015. Ahí podràs consultar la normativa que s’ha seguir per elaborar-los, les principals inversions, el nivell de deute amb els bancs o la proposta d’ingressos. Però sobretot trobaràs la proposta de despeses (enllaç directe ací). Ahí tens explicat, fil per randa, en què està previst que a l’any que ve ens gastem els diners. D’entrada ja et podem dir que nosaltres anem a presentar esmenes relatives a reduir les despeses en personal alliberat, en atencions protocol·làries (dinarots, regals…) o en comunicació, per exemple.

Però abans de presentar les nostres esmenes, que volem que siguen les teues, et volem escoltar.

  • Quines inversions prioritzes tu? Nosaltres tenim propostes, però volem escoltar les teues abans de decidir.
  • A més d’inversions, quines partides augmentaries i quines disminuiries?
  • Vols saber alguna cosa en concret sobre les partides?

Sàpigues que estem a la teua disposició. Escriu-nos un correu a informacio@mesalgemesi.com i conta’ns-ho.