Actes

L’equip de govern, que votà que no la nostra proposta del sistema de missatgeria instantània, rectifica i el posa en marxa

Estem contents perquè dos anys després hagen fet realitat la idea, però hagués estat millor haver-la fet realitat llavors

M+S ALGEMESÍ sempre ha tingut clar de la necessitat de tindre a la ciutadania ben informada a tot hora. És essencial que l’ajuntament tinga establerts mitjans de comunicació directes i immediats per a connectar amb la ciutadania. Per això ja en la legislatura passada, quan governava el PARTIT POPULAR, presentarem una moció per a implementar un sistema de missatgeria instantània. Malauradament, va ser desestimada, cosa usual en aquella legislatura.
Però torna a sorgir l’oportunitat i la necessitat i en l’any 2016, és a dir en la legislatura on governa PSOE i EU, arran un episodi de fortes pluges on es va patir per la ciutadania una desinformació que causà malestar. Més Algemesí, tornà a replantejar la moció i en desembre de 2016 tant PSOE com EU tombaren la nostra proposta inexplicablement. En desembre de 2018, arrel també dels episodis de pluja intensa i del caos informatiu del primer dia els tornàrem a repetir la necessitat de comptar amb un sistema d’alertes i avisos. I sembla ser que a la tercera va la vençuda, com diu el refrany.
I efectivament, més val tard que mai, i es veu que l’equip de govern ha repensat eixa proposta que presentàrem i ara que estem acabant la legislatura s’ho han repensat i han rectificat el seu no inicial que era perjudicial per als interessos del poble.. Estem contents perquè l’equip de govern haja executat la proposta, encara que lamentem que els veïns i veïnes dels nostre poble hagueren pogut estar gaudint-la des de que la presentarem en temps populars o des de el passat 2016. Llàstima pel temps perdut, però allò important és que ara ja contem amb una bona eina de comunicació.
Aquest és un tantíssims exemples que demostres la capacitat que ha tingut Més Algemesí de governar sense estar dins de l’equip de govern, com també de la incapacitat d’un govern que s’ha caracteritzat per la manca d’idees i iniciatives, i sobretot per la manca de capacitat de treball.

Lorena Calatayud Ruiz
Co-Portaveu de Més Algemesí
Candidata a l’alcaldia per Més Compromís per Algemesí
657559232
lorenacalatayud@gmail.com