//
Quant a

Més Algemesí és l’agrupació de ciutadans independents i distints partits polítics d’esquerra d’Algemesí amb la mirada posada en les pròximes eleccions municipals. Davant la situació de descrèdit que viu la política i la vida social d’Algemesí, és el moment de posar-se en moviment per il·lusionar de nou als ciutadans i ciutadanes. Aquesta agrupació està formada per ciutadanes i ciutadans independents, pel Bloc Nacionalista Valencià i per Esquerra Republicana del País Valencià. L’objectiu que perseguim és assegurar una política participativa, social, solidària, de progrés econòmic, d’identitat col·lectiva i mediambiental.

Més Algemesí naix amb la voluntat de reunir a totes aquelles persones que, a partir de la reflexió, la reivindicació i la participació proposem un model ciutat  modern, essencialment democràtic, just i solidari. Les persones que formem part de Més Algemesí procedim de diferents espais civils, socials i polítics, i arribem de forma voluntària sense que ningú els demane cap renúncia al nostre ideari o militància.

Veiem una gran força de superació, d’assumir reptes col·lectius en el nostre poble, que ens fa confiar en la possibilitat de vèncer els entrebancs i les orientacions errònies que l’ajuntament ha donat fins ara. Reptes d’innovació i d’assoliment d’un marc social, econòmic i ambiental al nostre poble que satisfaça les aspiracions individuals i col·lectives des de l’avanç i la cooperació. Pensem que ALGEMESÍ és mereix molt MÉS i per aquest motiu proposem una sèrie d’eixos bàsics:

Regeneració democràtica. Amb una aposta ferma per la transparència i la gestió honesta dels recursos municipals i per un increment de la participació ciutadana en la vida política i social d’Algemesí.

Una aposta pel treball i benestar. Inversió real i efectiva en l’activitat econòmica i polítiques socials d’Algemesí.

Aplicació de polítiques per l’equilibri territorial i sostenibilitat.

Defensa i promoció del valencianisme que volem.

Són els eixos bàsics sobre els quals començar a treballar en el futur d’Algemesí. És el moment d’apostar pel futur, d’apostar per MÉS ALGEMESÍ.

Debat

3 Respostes a “Quant a”

 1. Bon día, en nom de l´ASSOCIACIÓ DE JURISTES VALENCIANS, , voliem convidar-li a l´acte previst pel pròxim 7 d´octubre, divendres, a les 19:00 hores, al Saló d’Actes del Centre Cultural Bancaixa a la Ciutat de València (carrer General Tovar, 3/ cantó Carrer del Mar).

  Serà un acte solemne de agraïment a tots els pobles i ciutats ( 121 fins ara) que han aprovat el Manifest pro- Dret Civil Valencià de l’Associació de Juristes Valencians.

  L’acte, que s’inscriu dins de les celebracions cíviques del 9 d’octubre, consistirà en el lliurament d’un element commemoratiu a cada municipi, i una sèrie de parlaments breus. A ell estaran convidats igualment representants d’associacions, entitats i altres institucions que també han recolzat el Manifest, així com autoritats i representants de les forces polítiques i sindicals, i de la societat civil valenciana. Després de la cloenda se servirà un vi d’honor.

  Adjuntem invitació per assitir a l´acte; per favor confirmeu l´assistència a:

  info@ajv-val.org

  Moltes gràcies .

  JOSE RAMON CHIRIVELLA
  President de l´ASSOCIACIÓ DE JURISTES VALENCIANS.

  Enviat per ASSOCIACIO DE JURISTES VALENCIANS | 29 Setembre 2016, 06:19
 2. Moltes gràcies, Ismael. Volem demostrar que es pot fer política de manera diferent. És més, volem demostrar que aquesta és la forma autèntica de fer política.
  Salutacions.

  Enviat per Josep Bermúdez | 5 Maig 2012, 12:54
 3. HACE UNOS DIAS TUVE EL GUSTO DE CONVERSAR CON UNO DE VUESTROS COMPONENTES , Y ADMIRO TENTO LA IDEA DEL PARTIDO Y SU FILOSOFÍA , COMO LOS OBJETIVOS EN PRO DE UN LABORIOSO PUEBLO , COMO ES LA CIUDAD DE ALGEMESÍ , A LA QUE POR CIRCUNSTANCIAS FAMILIARES ME SIENTO VINCULADO .- ÁNIMO Y A SEGUIR CON ESA IDEA CON MAYÚSCULAS

  Enviat per ISMAEL NAVARRO NAVARRO | 4 Maig 2012, 19:42

Post a Comment