//
Timeline Photos

Fotos 1 – 5 de 5 | Tornar al llistat d’àlbums
El proper divendres 28 de juny, la Plataforma "La Ribera pel dret a l'aigua" ha convocat una concentració a Alzira baix els lemes de "La Ribera pel dret a l'aigua" i "Aigua per al riu, aigua per al riu, aigua per a la vida"

Som una comarca amb els aqüífers contaminats per la desídia de l'administració a la que li neguen una concessió d'aigua de qualitat del Xúquer. Estem esperant des de fa 16 anys l'acabament d'unes obres que porten aigua superficial del Xúquer a les poblacions.

Ens volen deixar sense riu, deixant oberta la possibilitat d'un nou transvasament del Xúquer des d'Antella o des de Cortes, en el nou Pla de Conca.

ACUDEIX AMB UN PARELL DE MARRAIXES O BOTELLES BUIDES EN SENYAL DE PROTESTA Des de Més Algemesí, desitgem que passeu un Bon Nadal i que 2013 siga un any venturós i solidari Bon Nadal i que 2012 siga un any venturós i solidari
Una recomanació per a hui: xerrada col·loqui d'Arcadi Oliveres a les 19h en el Casino, dins les activitats de Pobresa Zero Algemesí. Arcadi Oliveres és expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa Animar-vos a participar en les activitats de Pobresa Zero que comencen demà i que conclouran el dissabte amb la jornada 'Mou-te per la pobresa'  
Fotos 1 – 5 de 5 | Tornar al llistat d’àlbums

Debat

Sense comentaris.

Post a Comment