//
Una oportunitat històrica on tots hauríem de participar

Fotos 1 – 4 de 4 | Tornar al llistat d’àlbums
  
Fotos 1 – 4 de 4 | Tornar al llistat d’àlbums
Descripció: El model d’urbanització de la Plaça del Mercat hauria d’estar triat pels algemesinencs
Localització: Algemesi

Debat

3 Respostes a “Una oportunitat històrica on tots hauríem de participar”

 1. el primer ompliria de color la grisa plaça del mercat, el ficar un edifici enfoscaria el carrer de la part de ibor, el cost no crec
  quecompense el que tendrien que pagar per el lloc de venda, paragut al mercat d´alzira que de cap manera se ha pogut ficar en marxa.una altra cosa es que fem en les 9 llocs de venda que avui existisen al mercat, reubicacio o manteniment i acondicionament del
  local,fer el passatge Joan Segura una galeria comercial seria una bona idea, dona pena com esta quedant hi han com 7 locals tancats i no parlem del entresol.

  Enviat per vicent roses | 6 Març 2013, 11:48
 2. me gusta la primera foto por que creo que la plaza necesita sombra por que en verano sera insoportable el calor y el sol , y sinceramente no haria mercado por que seria otro gasto de dinero y ya hemos gastado bastante si lo hubieran hecho de principio pero ahora no le veo el sentido.

  Enviat per beatriz | 25 Febrer 2013, 23:00
  • Me gusta la priemar foto, estoy en contra del edificio del mercado. Vivo en la plaza del Mercado 12, y considero que tal como queda resulta mas agradable y de mas utilidad para la población, que edificar otro “mamotreto” de acero, hormigon, o lo que sea.

   Enviat per Jose Terres Mari | 10 Març 2013, 10:00

Post a Comment