//
Melodia Més Algemesí

Per animar-nos més –si això és possible- hem pensat que el millor és fer-ho amb música, però no amb una música qualsevol, sinó amb la nostra música. I es preguntareu, i quina és eixa música? Doncs ja t’ho hem dit, la nostra.

Perquè nosaltres no som una opció política més, som una plataforma política feta des d’Algemesí i per Algemesí, el mateix que la música que ací podeu escoltar, una música feta també des d’Algemesí, per Algemesí i per a Més Algemesí. El cantautor d’Algemesí Néstor Mont ens ha obsequiat amb aquesta melodia (hi teniu ací tres versions de distinta durada) que ha creat, composat i gravat especialment per a nosaltres. De la qualitat musical de Néstor Mont no anem a dir res perquè segur que no trobaríem les paraules adequades per fer-li justícia; el millor tribut és escoltar la seua música.

De la melodia que ens ha composat simplement dir-vos que és un bella composició, sublim, molt mediterrània, molt nostra, molt teua. És una melodia que està a la vostra disposició, que us la podeu descarregar, que us la podeu posar al mòbil (hi ha una versió de 30 segons), que la podeu difondre… Es, al capdavall, una melodia pensada i feta per fer-nos sentir el goig de ser d’Algemesí, de treballar per Algemesí.

Per a Més Algemesí és un luxe tenir una composició pròpia pensada per a ella. Alguna altra opció pot dir el mateix?

Néstor, senzillament: gràcies!

[audio:http://goo.gl/fUfh4|titles=Néstor Mont – Més Algemesí] Descarrega-la

[audio:http://goo.gl/OJX0j|titles=Néstor Mont – Més Algemesí (curta)] Descarrega-la (versió curta per a mòbil)

[audio:http://goo.gl/CW1Qw|titles=Néstor Mont – Més Algemesí (estesa)] Descarrega-la (versió estesa)

Debat

Sense comentaris.

Post a Comment