//
Mur de conversa

El Mur de conversa de Més Algemesí està pensat com a punt de trobada i d’intercanvi d’opinions, d’idees i de solucions dels ciutadans i les ciutadanes d’Algemesí. Així doncs, la part fonamental en aquest espai ets tu i la teua participació. Sou les persones que visiteu el web de Més Algemesí els qui construïu aquest apartat.

Quan els vostres comentaris demanen l’opinió o l’aclariment de Més Algemesí o de Josep Bermúdez, participarem en el debat. És fàcil distingir-nos. Josep signa amb el seu nom i primer cognom els comentaris i apareix la seua foto a la dreta del comentari. Els administradors d’aquesta pàgina signem com a admin i apareix el logotip de Més Algemesí a la dreta dels nostres comentaris.

El mur, com qualsevol altra pàgina, és de lliure publicació. És a dir, quan deixeu un comentari aquest es publica automàticament sense la moderació de cap administrador. Però recordeu que hi ha un marc legal que no heu de traspassar, que cada comentari és responsabilitat de la persona qui l’escriu i que si hi ha un comentari que us és molest només ens ho heu de fer saber i avaluarem la seua retirada d’aquesta pàgina. Animar-vos a començar ara la vostra participació. Per deixar un comentari cliqueu en el següent enllaç.

Debat

340 Respostes a “Mur de conversa”

 1. Hola Salut. Gràcies a tu per participar, les teues preguntes i qüestions, o les d’Edu, són les que donen sentit a la nostra activitat. Estem fent açò per vosaltres. Estic d’acord que la resposta del Sr Alcalde va ser prou decepcionant, per no dir inexistent. Ja et vaig comentar que després la regidora ens aporta més informació. Ara, que ací siguem més papistes que el Papa -València- resulta cridaner.
  Estem a la teua disposició per al que necessites. Salutacions

  Enviat per Josep Bermúdez | 15 abril 2014, 23:58
 2. Hola, Josep!

  Primer que res disculpar-me per la tardança en contestar.

  Després m´agradaría felicitar-te a tú i tot l´equip de Més Algemesí per el treball que esteu fent, ademés d’agafar-se molt seriosament qualsevol aportació,queixa,… dels veïns, cosa que no fan tots.
  Bueno a lo que anem; vaig veure la resposta a la meua queixa del senyor alcalde, “meravellosa resposta”, ell com sempre tan “atent”.
  Paraules textuals del senyor alcade d´Algemesí;
  No conteste perque es “obvio”, es lo que estem fent “sempre”, es habitual de que hi han carpes que se monten quan se fa la crida, no de ara, de molts anys.
  Pues encara que no li vull pegar més voltes al tema, he de dir que el que està fent durant molt anys com diu ell, no es normal, que la carpa estava ja muntada abans de la crida, com vaig dir desde el 22 de febrer i que les falles d´aci encara que han anat a més en aquestos últims anys i d´això no hi ha cap dubte, no es normal que en València es munten les carpes després que ací. I que sí aquesta carpa costa més de muntar, que en busquen un altra ó llogen un local.
  En fi, cada vegada pense més que aquest home en la seua actitud “es riu del mon i de la bolla”, ho veig día a día, en els plens, acte en el que l´oposició de EU, PSOE i Més Algemesí, li parleu amb tot el respecte del mon, cosa que crec que ell no fa.
  Sols espere que en les properes eleccions municipals de maig de 2015, la cosa canvie, està en les nostres mans, clar!!!

  Agraïr de nou la teua atenció i el temps que m´has dedicat.

  Atentament,

  SALUT R.

  Enviat per SALUT R, | 15 abril 2014, 14:31
 3. Edu,el tema de la definició de “Muixeranga” al Diccionari entra per a aquesta comissió tal i com ja et vaig comentar, i va en la línia que tu proposares. Es tractarà doncs en el plenari d’aquest mes.

  Enviat per Josep Bermúdez | 23 març 2014, 00:07
  • Tot i que el PP ho ha presentat com a una proposta seua, moltissimes gràcies a tots els que heu recolçat esta iniciativa o heu ajudat a poder fer-la possible. GRACIES

   Enviat per Edu Roig | 28 març 2014, 17:51
 4. Josep Manuel, el manteniment d’eixes zones verdes dels polígons correspon a l’Ajuntament d’Algemesí, i es limita a llevar la brossa dos o tres vegades a l’any. Ahí es on el Sr Alcalde tenia pensat fer un camp de golf. Presentàrem una moció al respecte per agençar la zona i convertir, una part en horts socials i ecològics i la resta, no en una parc urbà sinó en una zona amb vegetació autòctona. Evidentment votaren en contra. Siga com siga estem d’acord en que cal fer algun tipus d’actuació i fer un mínim manteniment. Així com està és impresentable.

  Enviat per Josep Bermúdez | 11 març 2014, 15:17

Post a Comment

Subscriu-te per correu

Adreça electrònica

Agenda d’Algemesí

Accedeix a l'Agenda

Creada i mantinguda per Més Veu Jove

Agenda

 • 28 abril 19:30h – 21:00h: Assemblea Participativa
 • 26 maig 19:30h – 21:00h: Assemblea Participativa
 • 23 juny 19:30h – 21:00h: Assemblea Participativa
 • 6 setembre: Avantvespra Festa: NIT DEL RETORN
 • 6 setembre 23:15h – 7 setembre 01:00h: Concert Extraordinari Banda Simfònica d'Algemesí
 • 7 setembre: Vespra de la Festa
 • 7 setembre 19:30h – 20:30h: Vespres a la Mare de Déu. SCHOLA CANTORUM
 • 7 setembre 22:00h – 8 setembre 01:00h: PROCESSÓ DE LES PROMESES
 • 8 setembre: FESTA MARE DE DÉU DE LA SALUT D'ALGEMESÍ
 • 8 setembre 10:00h – 13:00h: PROCESSONETA DEL MATÍ

Algemesí a Twitter

Segueix-nos a Facebook

Últimes fotos

» Totes les fotos

Ajuda’ns econòmicament