//
Mur de conversa

El Mur de conversa de Més Algemesí està pensat com a punt de trobada i d’intercanvi d’opinions, d’idees i de solucions dels ciutadans i les ciutadanes d’Algemesí. Així doncs, la part fonamental en aquest espai ets tu i la teua participació. Sou les persones que visiteu el web de Més Algemesí els qui construïu aquest apartat.

Quan els vostres comentaris demanen l’opinió o l’aclariment de Més Algemesí o de Josep Bermúdez, participarem en el debat. És fàcil distingir-nos. Josep signa amb el seu nom i primer cognom els comentaris i apareix la seua foto a la dreta del comentari. Els administradors d’aquesta pàgina signem com a admin i apareix el logotip de Més Algemesí a la dreta dels nostres comentaris.

El mur, com qualsevol altra pàgina, és de lliure publicació. És a dir, quan deixeu un comentari aquest es publica automàticament sense la moderació de cap administrador. Però recordeu que hi ha un marc legal que no heu de traspassar, que cada comentari és responsabilitat de la persona qui l’escriu i que si hi ha un comentari que us és molest només ens ho heu de fer saber i avaluarem la seua retirada d’aquesta pàgina. Animar-vos a començar ara la vostra participació. Per deixar un comentari cliqueu en el següent enllaç.

Debat

394 Respostes a “Mur de conversa”

 1. Coherente coherente es el que apuesta por ir eliminando el valenciano como en la revista Berca. Vicente Ramon en la saludacion inicial estos años a ido pasando de valenciano a bilingue y ahora ya se ha mostrado coherente total con su partido y lo hace con monlingue solo en español. Dejeim caer de cuando en cuando poble, maedeu y bous y ya no hace falta mas valenciano.

  Enviat per Maria | 11 juny 2015, 20:07
 2. Hola, Jose.
  M’arrisque a escriure una “resposta coherent” (tot i que no sé si et servirà perquè ni està escrita en castellà, ni sóc cap membre dels partit ni molt menys de la llista):
  Em costa de creure que una persona com tu que viu a Algemesí i se sent algemesinenca, que és capaç de publicar una resposta en aquest bloc i que s’expressa en castellà per escrit mitjanament bé com tu ho has fet deixe de simpatitzar per +A a causa de la seua opció per exposar el seu programa solament en valencià.
  Més aviat pensaria d’ella que no llegeix cap programa (encara que estiga en castellà) perquè en realitat forma part de la seua “coherència” tindre decidit el seu vot sense haver de llegir res.

  Enviat per Onofre | 9 juny 2015, 19:33
 3. Benvolgut Jose no havia tingut ocasió de contestar abans.
  Em sembla perfecte que cadascú adopte el criteri de vot que vulga, i ningú nega que el castellà siga llengua oficial a Algemesí, faltaria més, però no conec personalment a ningú que visca a Algemesí i no entenga el valencià. El valencià, com el castellà, es parla en botigues, bars, carrers, institucions… I és una llengua perfectament entendible.
  La millor manera d’entendre -i parlar- el valencià és per immersió lingüística i Algemesí és un bon lloc per fer-ho. Pense que cadascú ha de parlar i utilitzar la llengua que vulga però si vius a Algemesí suficient temps com per a votar pots entendre perfectament el valencià parlat i escrit.
  Si no utilitzem el valencià desapareixerà i per això el fem servir com a llengua prioritària i nostra que és.

  Enviat per Josep Bermúdez | 4 juny 2015, 08:46
 4. Hola de nuevo
  A los que me han contestado les doy las gracias.
  Respondo: La propaganda del pp estaba la mayoría en castellano, o por lo menos lo que apareció en mi caso, otra cosa es que usted, lo tirara directamente a la basura. Yo por lo menos he visto todas las que me vino a casa.
  A la persona que me dice que use el traductor: que tengo que introducir toda la información que viene en un papel al ordenador, ¿donde esta la lógica?
  La pregunta que me hago ¿porque no se puede poner la propaganda en los dos idiomas? ¿supone un gran esfuerzo?
  Las respuesta de los compañeros no me han parecido nada coherente.
  Ya me gustaría que un miembro de este partido que se haya presentado en la lista, me diera una respuesta coherente.

  Enviat per Jose | 31 maig 2015, 11:40
 5. Hola Jose. Perfectament podies haver utilitzat el traductor automàtic de google. Ho acabe de fer i la traducció és bastant bona. Si no ho has fet deu haver sigut per falta d’interés.

  Segon: Em pots dir on has trobat el programa electoral del PP? Perquè jo no l’he vist penjat en ningun lloc.

  Enviat per Juan | 28 maig 2015, 18:00

Post a Comment

Subscriu-te per correu

Adreça electrònica

Agenda d’Algemesí

Accedeix a l'Agenda

Creada i mantinguda per Més Veu Jove

Agenda

 • 6 setembre 02:00h – 7 setembre 02:00h: Avantvespra Festa: NIT DEL RETORN
 • 7 setembre 02:00h – 8 setembre 02:00h: Vespra de la Festa
 • 7 setembre 02:15h – 04:00h: Concert Extraordinari Banda Simfònica d'Algemesí
 • 7 setembre 22:30h – 23:30h: Vespres a la Mare de Déu. SCHOLA CANTORUM
 • 8 setembre 01:00h – 04:00h: PROCESSÓ DE LES PROMESES
 • 8 setembre 02:00h – 9 setembre 02:00h: FESTA MARE DE DÉU DE LA SALUT D'ALGEMESÍ
 • 8 setembre 13:00h – 16:00h: PROCESSONETA DEL MATÍ
 • 8 setembre 22:30h – 9 setembre 06:30h: PROCESSÓ DE LA VOLTA GENERAL
 • 20 gener 01:00h – 21 gener 01:00h: SANT SEBASTIÀ DE VILA. INDEPENDÈNCIA D'ALGEMESÍ
 • 20 gener 21:15h – 22:00h: Processó cívica Sant Sebastià

Vídeos destacats

Algemesí a Twitter

Segueix-nos a Facebook

Últimes fotos

» Totes les fotos

Ajuda’ns econòmicament