//
Mur de conversa

El Mur de conversa de Més Algemesí està pensat com a punt de trobada i d’intercanvi d’opinions, d’idees i de solucions dels ciutadans i les ciutadanes d’Algemesí. Així doncs, la part fonamental en aquest espai ets tu i la teua participació. Sou les persones que visiteu el web de Més Algemesí els qui construïu aquest apartat.

Quan els vostres comentaris demanen l’opinió o l’aclariment de Més Algemesí o de Josep Bermúdez, participarem en el debat. És fàcil distingir-nos. Josep signa amb el seu nom i primer cognom els comentaris i apareix la seua foto a la dreta del comentari. Els administradors d’aquesta pàgina signem com a admin i apareix el logotip de Més Algemesí a la dreta dels nostres comentaris.

El mur, com qualsevol altra pàgina, és de lliure publicació. És a dir, quan deixeu un comentari aquest es publica automàticament sense la moderació de cap administrador. Però recordeu que hi ha un marc legal que no heu de traspassar, que cada comentari és responsabilitat de la persona qui l’escriu i que si hi ha un comentari que us és molest només ens ho heu de fer saber i avaluarem la seua retirada d’aquesta pàgina. Animar-vos a començar ara la vostra participació. Per deixar un comentari cliqueu en el següent enllaç.

Debat

398 Respostes a “Mur de conversa”

 1. Ja, això de que els casals fallers tenen arrel es discutible i considerant que la festa de la semana de bous és més antiga a la nostra població.

  Respecte a les condicions acustiques dels casals, no sé si vius prop d’un dells i no dir-te ja la despertà de les 8 del matí.

  Pertant perque uns si i altres no?

  Enviat per Manuel | 6 octubre 2015, 12:50
  • Manuel, és la meua opinió. Les falles tenen una vinculació amb el lloc al que es planta la falla, però tot és negociable. Si generen un malestar important als veïns, potser trobem entre tots maneres de fer atractiu el recinte per a ells.

   És com les casetes de bous però en lloc de concentrar el problema en el parc, estan dispersats pel poble. Els seus usuaris viuen prop. Les característiques són ben distintes.

   Caldrà analitzar cada festa i situació i caldrà regular-les per separat. El recinte no és més que un instrument. Tots els partits apostem per comptar amb eixe instrument. Però no es tracta de que valga per a tot ni que siga la solució a tots els problemes, encara que aconseguim que resolga la majoria d’ells. Alguns s’hauran de resoldre amb altres recursos.

   Enviat per ALFONS | 6 octubre 2015, 12:58
 2. Una pregunta:
  – També aniran els casals fallers al recinte?
  – També anirà les mascletaes al recinte?
  – També anirà la mascleta de la Mare de Deu al Recinte?
  – També anirà la fira de Sant Onofre al Recinte?
  – També aniran les fires mediavals al recinte?
  Algú a mesurat l’impacte economic d’aquesta proposta, que opina l’hosteleria?

  Enviat per MANUEL | 6 octubre 2015, 12:31
  • Hola Manuel.

   Els casals fallers tenen un fort arrelament amb la zona i solen estar prop de la falla. Jo crec que no haurien d’anar al recinte firal.

   Les mascletades, la fira de Sant Onofre i la fira medieval sí pense que es beneficiarien de les condicions del recinte. És més, també inclouria la fira de la tapa i Expo-Algemesí. I encara més, proposaria que mentre no tinga eixos usos, el recinte podria servir com a aparcament de camions o com a zona d’oci per a la joventut els caps de setmana.

   Respecte a l’impacte econòmic, depèn en part de quina solució s’adopte. Pensant concretament en la setmana de bous, existeix la possibilitat de mantindre les casetes al parc per a dinars i sopars (fins les 12pm). El mateix recinte podria tindre barres que podrien llogar-se de manera que pubs, bars, cadafals i altres empreses d’hostaleria podrien oferir els seus serveis. Entenc que hi ha demanda per a eixos serveis.

   Espere haver resolt el teu dubte.

   Enviat per Àlfons | 6 octubre 2015, 12:46
 3. Coherente coherente es el que apuesta por ir eliminando el valenciano como en la revista Berca. Vicente Ramon en la saludacion inicial estos años a ido pasando de valenciano a bilingue y ahora ya se ha mostrado coherente total con su partido y lo hace con monlingue solo en español. Dejeim caer de cuando en cuando poble, maedeu y bous y ya no hace falta mas valenciano.

  Enviat per Maria | 11 juny 2015, 20:07
 4. Hola, Jose.
  M’arrisque a escriure una “resposta coherent” (tot i que no sé si et servirà perquè ni està escrita en castellà, ni sóc cap membre dels partit ni molt menys de la llista):
  Em costa de creure que una persona com tu que viu a Algemesí i se sent algemesinenca, que és capaç de publicar una resposta en aquest bloc i que s’expressa en castellà per escrit mitjanament bé com tu ho has fet deixe de simpatitzar per +A a causa de la seua opció per exposar el seu programa solament en valencià.
  Més aviat pensaria d’ella que no llegeix cap programa (encara que estiga en castellà) perquè en realitat forma part de la seua “coherència” tindre decidit el seu vot sense haver de llegir res.

  Enviat per Onofre | 9 juny 2015, 19:33
 5. Benvolgut Jose no havia tingut ocasió de contestar abans.
  Em sembla perfecte que cadascú adopte el criteri de vot que vulga, i ningú nega que el castellà siga llengua oficial a Algemesí, faltaria més, però no conec personalment a ningú que visca a Algemesí i no entenga el valencià. El valencià, com el castellà, es parla en botigues, bars, carrers, institucions… I és una llengua perfectament entendible.
  La millor manera d’entendre -i parlar- el valencià és per immersió lingüística i Algemesí és un bon lloc per fer-ho. Pense que cadascú ha de parlar i utilitzar la llengua que vulga però si vius a Algemesí suficient temps com per a votar pots entendre perfectament el valencià parlat i escrit.
  Si no utilitzem el valencià desapareixerà i per això el fem servir com a llengua prioritària i nostra que és.

  Enviat per Josep Bermúdez | 4 juny 2015, 08:46
 6. Hola de nuevo
  A los que me han contestado les doy las gracias.
  Respondo: La propaganda del pp estaba la mayoría en castellano, o por lo menos lo que apareció en mi caso, otra cosa es que usted, lo tirara directamente a la basura. Yo por lo menos he visto todas las que me vino a casa.
  A la persona que me dice que use el traductor: que tengo que introducir toda la información que viene en un papel al ordenador, ¿donde esta la lógica?
  La pregunta que me hago ¿porque no se puede poner la propaganda en los dos idiomas? ¿supone un gran esfuerzo?
  Las respuesta de los compañeros no me han parecido nada coherente.
  Ya me gustaría que un miembro de este partido que se haya presentado en la lista, me diera una respuesta coherente.

  Enviat per Jose | 31 maig 2015, 11:40
 7. Hola Jose. Perfectament podies haver utilitzat el traductor automàtic de google. Ho acabe de fer i la traducció és bastant bona. Si no ho has fet deu haver sigut per falta d’interés.

  Segon: Em pots dir on has trobat el programa electoral del PP? Perquè jo no l’he vist penjat en ningun lloc.

  Enviat per Juan | 28 maig 2015, 18:00

Post a Comment

Subscriu-te per correu

Adreça electrònica

Agenda d’Algemesí

Accedeix a l'Agenda

Creada i mantinguda per Més Veu Jove

Agenda

 • 16 desembre 19:00h – 19:45h: Comissió Benestar
 • 16 desembre 19:45h – 20:45h: Comissió Hisenda
 • 17 desembre 12:00h – 13:00h: Comissió Cultural
 • 17 desembre 19:00h – 19:45h: Comissió Gestió Territorial
 • 22 desembre 21:00h – 22:00h: Plenari
 • 20 gener: SANT SEBASTIÀ DE VILA. INDEPENDÈNCIA D'ALGEMESÍ
 • 20 gener 19:15h – 20:00h: Processó cívica Sant Sebastià
 • 20 gener 20:00h – 21:00h: Lliurament Guardons d'Honor
 • 6 setembre: Avantvespra Festa: NIT DEL RETORN
 • 6 setembre 22:15h – 7 setembre 00:00h: Concert Extraordinari Banda Simfònica d'Algemesí

Vídeos destacats

Algemesí a Twitter

Segueix-nos a Facebook

Últimes fotos

» Totes les fotos

Ajuda’ns econòmicament