//
Mur de conversa

El Mur de conversa de Més Algemesí està pensat com a punt de trobada i d’intercanvi d’opinions, d’idees i de solucions dels ciutadans i les ciutadanes d’Algemesí. Així doncs, la part fonamental en aquest espai ets tu i la teua participació. Sou les persones que visiteu el web de Més Algemesí els qui construïu aquest apartat.

Quan els vostres comentaris demanen l’opinió o l’aclariment de Més Algemesí o de Josep Bermúdez, participarem en el debat. És fàcil distingir-nos. Josep signa amb el seu nom i primer cognom els comentaris i apareix la seua foto a la dreta del comentari. Els administradors d’aquesta pàgina signem com a admin i apareix el logotip de Més Algemesí a la dreta dels nostres comentaris.

El mur, com qualsevol altra pàgina, és de lliure publicació. És a dir, quan deixeu un comentari aquest es publica automàticament sense la moderació de cap administrador. Però recordeu que hi ha un marc legal que no heu de traspassar, que cada comentari és responsabilitat de la persona qui l’escriu i que si hi ha un comentari que us és molest només ens ho heu de fer saber i avaluarem la seua retirada d’aquesta pàgina. Animar-vos a començar ara la vostra participació. Per deixar un comentari cliqueu en el següent enllaç.

Debat

407 Respostes a “Mur de conversa”

 1. Crec que el que vaig a preguntar es d´interés general, sobretot per a gent jove que no coneguem ven be el tema de la política. He accedit on mas dit i m´han sorgit nombrosos dubtes, espere pugues explicar-los ja que considere que son interesants per als joves d´algemesí.

  -Als diaris he vist moltes vegades la paraula asesor, i encara no entenc per a que serveix. I menys quina falta fan a un poble que no aplega a 30.000 habitants quan ens consten 80.000€ anuals.

  -Les indemnitzacions per asistir a un ple o altra activitat inclosa com a indemnització, es suma al salari del politic? Per exemple si jo soc concejal i tinc que guanyar Y € anuals i el ple està indemnitzat amb V € a final d´any contant que he asistit a 5 plens, el resultat sería? –> Y+(V x 5)

  -Altre dubte, es la cantital que recull un partit polític de l´ajuntament, 200€ si no recorde mal. Es per a tots i cadascun dels partits d´Algemesí? O sols per als que han obtes algún concejal o regidor?

  Espere no incomodar a ningú amb les meues preguntes, pero no entenc el funcionament polític i els meus amics tampoc, per tant, respondre-les ens sería d´ajuda per entendre el funcionament democratic amb el qual hem crescut.

  Un salut, Juanvi.

  Enviat per Juan Vicente | 6 juliol 2012, 13:04
 2. Hola Abel. No et preocupes pel teu valencià que et defens molt bé. Sobre el que planteges entenc perfectament el teu malestar, perquè pel que veig ets una persona plena de trellat i treballadora víctima d’una situació que tu no has buscat i que dura ja massa temps. No sé efectivament quan l’Ajuntament podrà rebre l’obra. En teoria segons va dir la Consellera quan vingué ja deuria estar recepcionada, i espere, pel bé de tots que no tarde molt. Jo crec que en tot cas podries demanar una instància adreçant-te a l’Ajuntament indicant que les obres han causat un greu perjudici al teu negoci, que el no poder instal·lar les taules durant vint mesos ha implicat una pèrdua de beneficis de tants diners i que almenys demanes una compensació o reducció en els tributs i taxes que pugues pagar a l’Ajuntament (recollida fem, IBI…) Crec que és el mínim que pots demanar i una cosa lògica i raonable. Desconec si ja ho estan fent -igual sí- i tal volta el que et dic no servisca de res, però si no, crec que seria una mínima compensació, però compensació al capdavall. Espere Abel que aviat veges millorar la teua situació i si vols alguna cosa més, ací estem.
  Salutacions.

  Enviat per Josep Bermúdez | 6 juliol 2012, 00:39
 3. Hola Juan Vicente. Sobre el que preguntes t’informe que ací a la dreta on posa Algemesí en xifres tens informació sobre la comptabilitat de l’Ajuntament que anem recollint tant de manera ordinària -a través de la documentació que va per a plenari- com extraordinària a través de peticions d’informació. Es de factures i subvencions i coses així, però no hi ha informació salarial. La informació salarial que hi ha disponible la tens bais d’Algemesí en xifres, en Documents Econòmics Ajuntament i en concret en el pressupost de despeses. No esperes trobar el que cobra cada treballador o el que es paga en cada lloc de treball. Allí veuràs que apareix el que costen els salaris de cada departament separat en retribucions bàsiques, triennis i complements. Si fas clic en veure més trobaràs un document on apareixen el jornal anual dels dos polítics alliberats i de les dues persones de confiança. Eixa la informació existent.

  Enviat per Josep Bermúdez | 6 juliol 2012, 00:31
 4. primerament dir-te que soc vei de algemesi i nascut a algemesi fa quasi 43 anys i despres tambe dir-te que no escrig molt be el valencia, per aixo vos demane disculpes. tambe dir que soc votant del pp y afiliat al partit desde el 30 de septembre del 2004, pero aixo no vol dir que estiga dacord en tot lo que diguuen i pensen. este escrit Josep es per dir-te que desde el octubre del 2010 estem sufrint les obres del mercat i hui es el dia, perdo, jo tinc un negoci, un bar, que no puc montar una terraseta pa poder eixir de la situacio de miseria que me estan portant els nostres gobernants, simplement jo demane poder alimentar a la meua familia ( dona i una xiqueta ben guapa de 5 anys). ja me he entrevistat varies vegades en els senyors que ens gobernen i sols em diuen que no puc perque no esta recepcionada la obra. i jo em pregunte, quin mal fas jo intentant guanyarme el diners per a alimentar a la meua filla i dona? la ultima vegada jo crec i estic segur que es rigueren de mi, ells guanyen cadascu mes, o entre 45000 i 65000 euros i jo que sols demane una terrasa no em la deixen montar despres de mes de 20 mesos de obres i no sabem quan acabaran. moltisimes gracies per atendrem i fins a la vista

  Enviat per Abel | 5 juliol 2012, 18:09
 5. Hui a 5/7/2012 he rebut el panflet d´actualitat de juliol de 2012.
  M´alegra veure que hi ha una opcio a la pagina d´aquest partit on es poden consultar les xifres de despeses del poble. Igual no he buscat com deuria entre les partides, llavors que no he trovat les despeses salarials per als treballadors del ajuntament, funcionaris, directius…
  Hi hauria alguna forma de voreles?

  Gracies, Juanvi.

  Enviat per Juan Vicente. | 5 juliol 2012, 15:07
 6. Laura, totalment d’acord. Pense, com a mínim que eixos arguments que són els que utilitzen l’equip de govern, que no nosaltres, són xovinistes i perillosos, o si ho prefereixes són “pueblerinos”. Tots hem anat a una instal·lació esportiva d’altre poble o a veure un espectacle a altre poble. Anem a entrar en una “guerra” entre poble posant-nos entrebancs uns a altres. Sí, Laura, és lamentable el que pensen.

  Enviat per Josep Bermúdez | 29 juny 2012, 11:15
 7. No visc aci, nomès treballe(sòc autonoma) pague impostos, lloguer(a gent del poble), compre a Algemesí…
  Què vol dir gent de fora…? La que viu i fa vida fora del poble…? Els que dormin fora pèro vivim aci..?
  Els meus fills fan atletisme, hi ha un club La Ribera, representa a varies poblacions de la comarca incluida Algemesí. Son de fora?

  Enviat per laura | 29 juny 2012, 10:52
 8. Hola Juan Alberto. Gràcies a tu per participar i expressar les teues opinions en un lloc com aquest que per això està. Sobre el tema que planteges faré arribar la teua queixa als responsables tècnics i polítics de la qüestió. Certament és un tema delicat i que estic segur que no és l´únic punt del poble on passa. Caldria adoptar un criteri comú en tots els casos i tenint present la circumstància. Entenc que reclames i reivindiques la funció educadora de la policia, funció que sempre cal reivindicar. Salutacions i si contesten t’ho faig saber.

  Enviat per Josep Bermúdez | 29 juny 2012, 08:41
 9. ¿¿Es responsabilidad de las fuerzas de seguridad la vigilancia y el cumplimiento de las normas y señales existentes en parques y jardines??

  Asi como la policia denuncia, advierte, aconseja u obliga a respetar las normas, señales de tráfico y otros quehaceres,

  ¿¿por que no realiza lo propio en parques y jardines??

  Cada uno se queja donde le pica.

  Parque Bernat Guinovart. Zona habilitada para jugar y pasear frente cruce c/ Covadonga. Todas las P….. tardes niños y no tan niños de mas de 10 años jugando a la pelota en zona claramente de paseo. De vez en cuando pasan los coches de policía y todavía no he visto ninguno que pare el coche y enseñe a los niños y a sus padres (que bien cerca están) que está prohibido jugar a la pelota, según indican señales habilitadas en los accesos al parque.

  Teniendo como se tiene una zona vallada para tal efecto en cruce de Francesc Ribalta con Bernat Guinovart.

  Llegará el día en que le peguen una “Baloná” a una mujer embarazada, a una persona mayor o a una criatura pequeña y se liará gorda.

  ¿¿Y mientras la policia seguira pasando sin parar, aconsejar o enseñar…….??

  Y no comento nada del tema canino….

  Gracias.

  Doi gracias por tener un lugar donde expresar lo que muchos opinan.

  Enviat per Juan Alberto | 27 juny 2012, 16:41
 10. Carmel, he parlat amb la direcció de Ribalta i m’han dit que enguany hi ha gent que s’ha quedat fora. No et preocupes que l’escola va bé, com tots els centres públics d’Algemesí.

  Enviat per Josep Bermúdez | 24 juny 2012, 20:22
 11. Hola Carmel. Encantat de saludar-te.
  Sobre el que em preguntes no sé res, però si m’assabente d’alguna cosa ja t’ho comunique per correu.
  Salutacions.

  Enviat per Josep Bermúdez | 23 juny 2012, 12:28
 12. Des de la distancia i amb morinya, records i salutacions
  ¿que ha passat amb el colegi ribalta??? molta gent ha donat de baixa al xiquets,

  Enviat per Carmel Vidagany i adrià | 21 juny 2012, 19:24
 13. No, Sepes, el Berca TV no està de vacances. Igual el problema està en la plataforma que allotja la pàgina, que no permet videos tant pesats o que els costa molt de pujar. Sobre el tema del vot de “qualitat” sí que és curiós. Dóna que pensar.
  Salutacions

  Enviat per Josep Bermúdez | 19 juny 2012, 15:48
 14. Hola Josep, una pregunta; saps si en Berca Tv estan de vacances? Possiblement hagen tancat pel mes de juny. Vaig vore el plenari per vimeo, gràcies. Per cert, està graciós lo de la doble votació i això del vot de qualitat eh?…sin comentarios

  Enviat per sepes | 19 juny 2012, 07:11
 15. A la qüestió que havia plantejata abans Jose sobre les olimpíades, efectivament la raó per la qual no s’han fet les olimpíades escolars entre centres és pel que t’havia comentat, per la decisió que prengueren els docents de sols realitzar estrictament les activitats escolars curriculars.

  Enviat per Josep Bermúdez | 15 juny 2012, 16:55
 16. S’heu adonat que no hi ha quasi papereres pel poble, fem una prova, algú em pot dir quantes hi ha a la plaça encara no “inaugurada” del Mercat?

  Enviat per Isabel | 13 juny 2012, 22:09
  • No recordeque a la plaça del Mercat -o del no-Mercat- hagen posat cap. Abans cada cert temps es reposaven, però és cert que ara no les resposen i que en general hi falten. Prenc nota i ho diré en Comissió. Tens tota la raó.

   Enviat per Josep Bermúdez | 14 juny 2012, 13:24
 17. Hola, no sé si tots hauran consultat ja el que hem pagat ara en juny en concepte de contribució, però em sembla que una pujada d’uns 40 euros, almenys en el meu cas, respecte dels darrers anys, en els temps tan difícils que estem vivint, és un abús. Estic segura que més d’una família, on algun dels seus membres es trobe en l’atur no podrà fer front a una despesa tan alta, que suposa quasi la meitat d’un sou base. En el meu cas pel meu pis he passat de pagar 365 euros a 405. Sabries explicar-me si saps els motius d’aquesta pujada tan bestial. Gràcies.

  Enviat per VO | 13 juny 2012, 20:42
  • Hola VO, conforme he comentat ja a alguna altra persona el motiu es diu RAJOY. El decret de principi d’any de Rajoy obliga a pujar un 10% la contribució als ajuntaments que fa 10 anys que no han fet la revisió cadastral. Quan menys faça que s’haja revisat menys és el percentatge. L’Ajuntament està obligat a aplicar-ho i a pujar un 10% el rebut, però no oblides que és, al capdavall, el PP qui ho puja, i en concret eixe polític que havia dit que no pensava pujar impostos. Com es diu a això? Mentir, potser?

   Enviat per Josep Bermúdez | 14 juny 2012, 13:22
 18. Hola Sepes, l’explicació tècnica ja te l’han donat l’administrador de la nostra pàgina web que d’això sap una estona. Sobre l’altre punt que planteges, vaig a ser clar i concís. Rotundament NO. Ni la web ni la tele són al meu parer plural. Tu pots participar en la web de l’Ajuntament conforme fas ací, pots posar-hi les teues queixes? No. Dons això no es pluralitat. Sobre la tele. A mi en un any sols m’han fet un tall de veu d’un minut o dos per valorar el resultat de les eleccions nacionals. A tu et sembla això normal? No entenen què és la pluralitat.

  Enviat per Josep Bermúdez | 13 juny 2012, 18:08
 19. Hola Sepes, permet-nos una part de la resposta als qui portem la vessant més tècnica del món electrònic. Berca Televisió penja els seus vídeos al seu compte de Vimeo, i que pots trobar en http://vimeo.com/user4116051 (ja està, en dos talls, el plenari de maig)
  En eixe compte els vídeos apareixen bastant abans que en la pàgina del Berca. Això deu ser així perquè una vegada pujats els vídeos a Vimeo, una persona de manera manual enllaça els vídeos en http://bercatv.com i deu ser una feina que no es fa diàriament.
  Per això et recomanem consultar el compte del Berca de Vimeo, perquè els vídeos apareixen abans http://vimeo.com/user4116051

  Enviat per admin | 13 juny 2012, 17:39
 20. Hola Josep, mire tots els plenaris per internet en la web del berca tots els mesos. Solen penjar-lo el 6 o 7 de cada mes. Hui estem a 13 i no està el plenari de maig. Saps algo Josep? És la tele i la web del berca plural? Gràcies

  Enviat per Sepes | 13 juny 2012, 17:26
 21. Hola, Jose, no estic segur, però em sembla que ha estat per la decisió dels treballadors de l’ensenyament públic de no fer activitats extra-escolars en cap sentit. Et torne a dir que no estic segur, però a mi m’havien comentat això, encara que no sé perquè no s’ha fet unes olimpíades amb els col·legis concertats. Les jornades de teatre, també s’han vist afectades per això. Quan ho confirme o heu desmentisca t’afegisc alguna cosa.
  Gràcies pels teus ànims.

  Enviat per Josep Bermúdez | 11 juny 2012, 20:05
 22. Bona vesprada Josep.
  Tinc el meu fill xicotet desil·lusionat.
  Els han dit en el col·legi que enguany no es van a fer les habituals olimpíades escolars entre tots els col·legis. El pobret portava temps entrenant i el professor de gimanasia no ha sabut dir-los el motiu, però estic convençut que hi haurà algun i no serà el dels retalls.
  Podries esbrinar qual ha sigut el motiu?. Gràcies i avant amb la teua labor.

  Enviat per Jose | 11 juny 2012, 17:21
 23. Hola, he vist que alguns dies en el Poliesportiu se imparteixen com una especie de clases de Tai-Chi al aire lliure, no se si te algo que veure en algo del ajuntament, hi alguna informacio més?

  Enviat per Epde | 23 maig 2012, 17:56
  • Hola EDPE acabe de preguntar-ho en la Comissió. L’ajuntament no té programa cap classe de Tai-Txi al poli. Es fa un curs al Teatre. O és algún centre particular o que els del teatre han fet alguna classe a l’aire lliure.

   Enviat per Josep Bermúdez | 23 maig 2012, 20:22
 24. El tema està en la teulada dels usuaris. Nosaltres en el seu moment vam ser els primer en denunciar aquest abús. Eixirem en Ribera TV denunciant-ho. Ens oposarem al plenari. Des del punt de vista polític poc es pot fer una vegada aprovat. La pressió la podeu fer vosaltres els usuaris i votants. Podeu recollir signatures, per exemple. Això seria molt important. Podeu convocar una concentració. Si vosaltres preneu la iniciativa MÉS ALGEMESÍ estarà al vostre costat, però ara per ara no podem fer molt més. En el proper plenari en precs i qüestions treurem el tema, però el meu consell és que recolliu signatures, per exemple.

  Enviat per Josep Bermúdez | 5 maig 2012, 12:58
 25. com està el tema dels nous preus dels lloguers de pistes al poliesportiu ??? es veritat que han pujat al doble ??? això es possible ? i dic jo , qué podem fer ? reclamacions ? queixes ? aguantarmos ? vaga de us ? o un #novolempagar ??

  Enviat per cente | 4 maig 2012, 11:01

Post a Comment